Home // Contact // Over ons

Over ons

Stap de ruime, landelijke showroom binnen en je voelt dat het klopt. De aandacht, de sfeer en een goede cappuccino terwijl je vertelt wat je zoekt. Of dat een houten vloer, een maatwerk meubel of een blik onderhoudsolie is; je voelt je welkom bij de Houtfabriek.

 

Houten vloeren

De Houtfabriek ging in 2001 open en heeft inmiddels ruim 150.000 m2 houten vloeren gelegd door heel Nederland. We werken met een vast team van parketteurs, met oog voor detail. Met grote vakkundigheid leggen ze je vloer en laten de ruimte netjes achter. Maar ook als je de vloer zelf legt, geven we je graag advies.

Maatwerk

Naast houten vloeren hebben wij ook jarenlang ervaring met het maatwerk meubels. Van tafels op maat tot kasten. Ook ontwerpen en plaatsen wij vaste elementen zoals keukens, wandkasten, kamer ensuites en stalen deuren. Met maatwerk zijn de opties eindeloos. Wij denken dan ook graag met je mee en geven persoonlijk advies. Het resultaat is een meubel die volledig voldoet aan jouw wensen. Heb je zelf een idee of wil je graag advies? Maak dan eenvoudig en vrijblijvend een afspraak.

Onze bijdrage aan een groenere wereld

De Houtfabriek staat voor service, kwaliteit en eerlijke producten. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en leveren wat we beloven. Wij werken graag met natuurlijke, duurzame materialen. Daarom doneren wij bij elk verkocht product een bedrag aan Trees for all.Het team van de Houtfabriek

In de showroom van de Houtfabriek vind je Paul, Folkert, Anne en Dionne. Paul is de eigenaar van de Houtfabriek, een gedreven ondernemer vol nieuwe ideeën. Als hij niet aanwezig is in de showroom, werkt hij in de werkplaats aan een nieuw meubel. Folkert heeft alle kennis in huis omtrent houten vloeren. Hij helpt jou graag bij het samenstellen van jouw vloer. Ook heeft hij heeft altijd een oplossing voor technische vraagstukken. Anne weet alles over maatwerk meubels en is een enthousiaste Jazz zangeres. Ze helpt jou graag bij het samenstellen van jouw ideale meubel. Dionne vind je voornamelijk achter haar Mac. Ze is verantwoordelijk voor de website en online marketing. Maar ook helpt ze jou graag bij het samenstellen van jouw interieur.

   Folkert Hildama   Anne   Dionne van Herwaarden - Houtkamp

Onze parketteurs

Het is fijn om vooraf te weten wie jouw houten vloer komt leggen. Wij werken met een groot team en ervaren parketteurs. Onze team bestaat uit vaste parketteurs en flex leggers. Afhankelijk van de beschikbaarheid en het type vloer, wijzen wij een parketteur aan de legopdracht toe.

       

Samen sterk

Samen sta je sterker. Daarom werkt de Houtfabriek samen met diverse partners. De gedeelde passie voor interieur, maatwerk en natuurlijke materialen is wat ons verbind.

Een afspraak maken? Dat kan!Maak een afspraak