Home - Gietvloeren

Gietvloeren

Gietvloeren vormen een strakke en stijlvolle basis in elk interieur. Deze vloeren zijn ook ideaal voor gezinnen, want het is eenvoudig schoon te houden en heeft een hoge slijt- en krasbestendigheid. Door de elasticiteit en de aangename temperatuur voelt een gietvloer bovendien comfortabel aan. Kinderen kunnen dus zorgeloos op de veerkrachtige en warme vloer spelen. Naast thuisgebruik zijn gietvloeren ook geschikt voor op kantoor.

Afspraak maken

 

Gietvloer

 

Kenmerken gietvloeren

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Elastisch en comfortabel
  • Hoge kras- en slijtvastheid
  • Geluiddempend
  • Leverbaar in elke RAL-kleur
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
Afspraak maken


PU gietvloeren

Polyurethaan vloeren zijn kunststof vloeren. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld voor in woningen. De vloer wordt naadloos over de bestaande ondergrond aangebracht en is slechts 2 à 3 mm dik. Omdat de vloer licht elastisch is, scheurt hij niet. Daarnaast is de vloer makkelijk te onderhouden. Door het strakke en naadloze karakter van de vloer, past deze perfect in een modern interieur.

Gietvloer

 

Betonlook gietvloeren

Betonlook gietvloeren hebben een stoer en robuust uiterlijk. Ze zien eruit als betonnen vloeren, maar voelen comfortabel en warm aan. Kenmerkend is het gemêleerde uiterlijk. Een betonlook gietvloer geeft een industriële look aan elke ruimte in huis. Deze stijl wordt vaak toepast binnen woningen, kantoren en winkels.

 

Inspiratie gietvloeren

Heeft effect van een PU gietvloer en een betonlook gietvloer is anders. Ben je benieuwd welk type gietvloer het beste binnen jouw interieur past? Lees ons blog of laat je inspireren door onze gietvloeren.

In het ruime aanbod kleuren vind je altijd de ideale kleur. PU vloeren zijn verkrijgbaar in uni kleuren, maar ook in een mix van twee kleuren. Het resultaat van twee gemixte kleuren zijn de welbekende vegen. Wil je liever een steenachtige structuur op de vloer? Dan is de betonlook gietvloer wellicht meer iets voor jou. Laat je inspireren door het grote aanbod kleuren en structuren.

 

Kleuren PU gietvloeren

Kleuren PU gietvloeren

 

Kleuren betonlook gietvloer

Kleuren betonlook gietvloer

Gietvloer aan laten brengen

Omdat wij al jarenlang ervaring hebben met het aanleggen van vloeren, begeleiden wij je van advies tot het aanbrengen. Voorafgaand aan het aanbrengen vindt er een inspectie plaats, waarbij wordt gekeken naar technische en praktische aspecten. Denk hierbij aan de ondervloer en eventuele wet- en regelgeving op het gebied van vloeren voor zakelijk gebruik, maar ook de mogelijkheden om de gietvloer aan te laten sluiten op een bestaande of nieuwe houten vloer. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Gietvloer en houten vloer

Hoeveel kost een gietvloer?

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de hoeveel vierkante meters, de ondergrond en het type gietvloer. Kom gerust langs in onze showroom om de opties te bekijken, dan kunnen we je meteen een prijsindicatie geven. Bekijk ook op onze inspiratiepagina onze gietvloeren. Heb je daar een gietvloer gevonden die jou aanspreekt? Klik dan op de foto en vraag snel en eenvoudig een offerte aan.

Grijze gietvloer

Een afspraak maken? Dat kan!Maak een afspraak