Home - Blog // 5 x inspiratie: industriële staal deur

5 x inspiratie: industriële staal deur

De industriële staal deur is al jarenlang een populaire trend. En dat is natuurlijk niet voor niks, want stalen deuren zijn prachtig en passen in bijna iedere interieurstijl. Stalen deuren laten ook nog eens veel licht door en geven een mooi, ruimtelijk effect aan een ruimte. Wat ons betreft een echte musthave voor jouw interieur. In deze blog hebben we 5 x inspiratie voor je verzameld.

 

Industriële staal deur

 

1. Industriële staal deur met scharniersysteem

Stalen deuren op maat kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. De traditionele manier is het scharniersysteem. We lassen de scharnierpunten bij dit type deur aan een nieuw kozijn, passend bij de stijl van je deur. Aan het kozijn bevestigen we vervolgens een sluitstrip waar de deuren tegen sluiten. Hier verwerken we handige magneten in, zodat de deuren goed sluiten. Niet alleen een praktische, maar ook nog eens een hele stijlvolle oplossing!

 

Donkere visgraat vloer

 

2. Taatsdeur

Naast het traditionele scharniersysteem, zijn stalen deuren ook verkrijgbaar als taatsdeur. Taatsdeuren kunnen naar beide zijden geopend worden. Is de ruimte rondom de deuropening beperkt? Schuifdeuren aan een rails zijn ook mogelijk. Dit schuifsysteem wordt vaak toegepast in kamerbrede puien. Stalen schuifdeuren kunnen ook geïntegreerd worden in een bestaande kamer en suite. Ook kan dit type deur een onderdeel zijn van een maatwerk meubel. Het resultaat van deze keuzes is een unieke stalen deur die jouw interieur persoonlijk maakt.

 

Taats deuren op maat

 

3. Mix van ongelijke vlakken

Stalen deuren met 3 of 4 vlakken zijn modern en tijdloos. Wil je graag een deur met een unieke uitstraling? Varieer dan met de vlakindeling. Een mix van ongelijke vlakken geeft de deur een eigen en authentieke uitstraling. In onze brochure vind je alle opties.

 

Industriële stalen deur

 

Ook op het gebied van grepen zijn er veel mogelijkheden. Een L-profiel greep of rank buisgreepje passen bij een minimalistische stijl. Lange, ranke handgrepen zijn echte eyecatchers en praktisch in gebruik.

 

Deurgreep stalen deur op maat

 

4. Dubbele deuren

Afhankelijk van de beschikbare ruimte die je hebt, heb je de keuze uit een enkele stalen deur of dubbele deuren. Een dubbele deur geeft een nog ruimtelijker effect. Ook valt er door het grote glasoppervlakte veel licht naar binnen.

 

Dubbele stalen deur

 

5. Industriële staal deur met een vast raam

Is de doorgang breder dan gemiddeld? Kies dan voor een deur met een vast raam, ook wel een zijlicht genoemd. Omdat we de deuren en ramen altijd op maat maken, kunnen we voor iedere ruimte en afmeting een geschikte staal deur maken.

 

Kamerbrede stalen pui

 

Ben je er klaar voor om jouw nieuwe industriële staal deur uit te zoeken? Kom dan langs in onze showroom of plan een afspraak in. Tot snel!

Tags


Meest recente berichten

De juiste houten vloer kiezen in 7 stappen

Een houten vloer past in elk interieur. Of je nu een klassieke, moderne of andere woonstijl hebt; een houten vloer maakt het verschil. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de […]

LEES MEER

Musthave: aku panelen in huis

Staat er bij jou een woning make-over op de planning? Denk dan zeker aan aku panelen. Als je warmte en sfeer in huis wil halen, zijn houten aku panelen een […]

LEES MEER

Hongaarse punt vloer eiken

Er zijn weinig vloeren zo veelzijdig als de Hongaarse punt vloer eiken. Deze vloer doet met zijn zigzagpatroon denken aan een visgraatvloer, maar is toch net een beetje anders. De […]

LEES MEER