Home - Interieur design by nicole & fleur

Interieur design by nicole & fleur

Interieur design by nicole & fleur is een interieur studio. Je kunt hier terecht voor interieuradvies. Na het advies kan je zelf aan de slag. Maar je kunt ook de realisatie uit handen geven. De wens van de klant staat centraal. De opgeleverde interieur projecten zijn dan ook tijdloos en persoonlijk. Het resultaat een mooi en uniek interieur. Interieur design by nicole & fleur is gevestigd in het pand van de Houtfabriek.

Interieur design by nicole & fleur

 

Interieuradvies

Volgens Nicole en Fleur zit de kracht van een goed interieur in het totaalconcept van indeling, lichtplan, stijl, producten, maatwerk en styling. Je kunt kiezen voor een totaalconcept maar het is ook mogelijk om losse interieuradviezen afnemen. Denk hierbij aan een indelingsontwerp, stijladvies of het ontwerp van een maatwerk meubel. Na het interieuradvies kan je zelf thuis aan de slag. Maar je kunt je ook volledig laten ontzorgen door het ontwerp en de realisatie volledig uit handen te geven.

 

Meubels op maat

Maatwerk meubels vergroten de mogelijkheden binnen je interieur. Zonder beperkt te worden door een bestaand ontwerp of materialen, is het bij maatwerk mogelijk om een volledig nieuw ontwerp te maken. Maatwerk meubels kunnen dan ook een onderdeel zijn van het interieuradvies. Bij het ontwerpen van maatwerk meubels wordt er rekening gehouden met jouw wensen. Met zorg wordt de perfecte balans gecreëerd in de vlakverdeling van nissen, deuren en lades.

Interieur design by nicole & fleur

Interieur design by nicole & fleur

 

Interieurprojecten

Interieur design by nicole & fleur werkt sinds 2012 aan uiteenlopende interieur projecten. Van indeling adviezen voor specifieke ruimten tot aan interieuradvies voor het gehele interieur. De interieur studio ontwikkelt ook interieurconcepten voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan deelconcepten maar ook aan volledige projectinrichting. Beleving en identiteit staan hierbij centraal. Het resultaat is een inspirerend concept dat aansluit bij de behoeften en belevingswereld van de opdrachtgever.

Interieur design by nicole & fleur

 

Interieuradvies nodig?

Na de aankoop van een nieuwe woning ga je nadenken over de inrichting. Welke meubels passen binnen de ruimte en hoe verhouden ze zich tot de ruimte? En welke kleuren en materialen ga je toepassen? Het kan soms moeilijk zijn om je nieuwe inrichting te visualiseren. Heb je een vraag of wil je meer informatie over interieuradvies? Neem dan contact op met Interieur design by nicole & fleur. Je vind de interieur studio in het pand van de Houtfabriek.