Home - Interieur - De Lenni bank

De Lenni bank

Onze Lenni bank is een heerlijke bank: tijdloos, met een goede vering en een fijne, actieve zit. Omdat je kan kiezen uit veel verschillende stoffen en opstellingen, is de Lenni een bank die in elk huis past. Zelf je bank samenstellen en benieuwd naar de opties, of wil je komen proefzitten? Wees welkom!

Naar de showroom

 

De bank voor elk interieur

De zoektocht naar de perfecte bank kan lang duren. Dat werk hebben wij gelukkig al voor je gedaan. In onze eigen (uitgebreide) zoektocht naar de ideale bank voor onze showroom, kwam de Lenni als beste uit de bus. Waarom? Met de Lenni bank kan je eindeloos combineren en ook heeft de bank een fijne zit. Daarom past de Lenni in elk huishouden en interieur – van jonge gezinnen tot alleenstaande huishoudens.

Lenni bank

Zelf je ideale bank samenstellen

In onze showroom staat de standaard opstelling van de Lenni bank, zichtbaar op de afbeeldingen hierboven. Het fijne is dat eigenlijk elke vorm en grootte mogelijk is. Denk aan:

  • Hoek aan beide kanten.
  • Hoek aan één kant.
  • 2-, 3- of 4-zits of juist een tussenmaat.

In de leaflet vind je diverse mogelijkheden. Omdat je een bank waarschijnlijk liever even uitprobeert, bespreken we graag alle opties met je in onze showroom.

Alles voor je inrichting onder één dak

Enthousiast geworden? Kom dan naar onze showroom om de standaard Lenni bank te bekijken en – nog belangrijker – om even te proefzitten. In onze showroom vind je daarnaast nog veel meer inspiratie voor in huis. Denk aan vloeren, tafels, wandpanelen of verlichting. Wat je ook zoekt, wij geven graag vakkundig en persoonlijk advies.

Afspraak maken


De standaard afmetingen van de Lenni bank zijn als volgt:

Breedte arm: 24 cm

Hoogte arm: 60 cm

Hoogte romp: 79 cm

Diepte romp: 90 cm

Zitdiepte: 57 cm

Zithoogte: 44 cm

Poothoogte: 18 cm

De Lenni bestaat uit meerdere materialen van goede kwaliteit:

Romp
De romp is gemaakt van beukenregels gecombineerd met multiplex. De zitting is gemaakt met Nosag-veren.

Vulling
De comfortabele vulling bestaat uit koudschuim in de zitting, waarvan de bovenste laag uit iBody-latex bestaat, afgedekt met dacron. In de rugvulling is polyether gebruikt, afgedekt met dacron.

Onderstel
Voor het onderstel kan je kiezen voor metalen poten uit geborsteld staal of voor mat zwarte poten.

Onderstel Lenni

Voor de bekleding van de bank kan je kiezen voor stof of leder. Ook de stiksels heb je zelf in de hand: ga je voor een vlindernaad, open naad of dubbele stiknaad?

Zie hieronder een greep uit de kleuren en materialen. Je kan uiteraard het best even bij ons langskomen om de details te bekijken en het materiaal te voelen.

Stof Lenni6 Stof Lenni5 Stof Lenni4 Stof Lenni3 Stof Lenni2 Stof Lenni1

De prijs van de Lenni bank hangt af van de afmetingen, stoffen en afwerkingen die je kiest. Een kleiner model valt uiteraard lager uit in de prijs. Kom gerust langs om je wensen en de mogelijkheden met ons te bespreken en een kostenplaatje te krijgen.

Een afspraak maken? Dat kan!Maak een afspraak