Home // Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

Maatwerk geeft jouw interieur een uniek en persoonlijk karakter. Met jouw wensen als uitgangspunt, ontwerpen en creëren wij het gewenste meubel op maat. Denk aan vaste elementen zoals een kamer en suite of een keuken op maat. Maar ook losse meubels zoals een boekenkast, kamerhoge wandkasten, TV meubels, badkamer meubels, tafels op maat en bankjes. Op ambachtelijke wijze produceren wij unieke meubels, die volledig aansluiten op jouw interieur.

Afmeting
Materialen
Kleur

Maatwerk oplossingen

Naast een unieke uitstraling kan maatwerk ook een praktisch probleem oplossen. Denk hierbij aan het afscheiden van een ruimte of het aftimmeren van de trap. Maar ook een zwevende tafel tussen twee pilaren. Of een werkplek die volledig is afgestemd op jouw voorkeuren. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing.

 

Meubel op maat laten maken

Kom gerust langs om jouw wensen en ideeën te bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak, dan nemen we de mogelijkheden door. Onder het genot van een goede kop koffie ontwerpen we in alle rust het maatwerk meubel uit. Wij maken altijd een 3D tekening zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Laat je inspireren door de maatwerk meubels die wij hebben gemaakt.

 

Prijzen maatwerk meubels

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale meubel. Omdat er zeer veel opties zijn, is geen meubel hetzelfde. Daarom maken we graag een afspraak met je. Na het uitwerken van het gewenste ontwerp, ontvang je van ons een offerte. Heb je al een ontwerp in gedachten? Neem gerust contact op, dan geven wij een prijsindicatie.

Laat je inspireren door onze maatwerk meubels

Meer maatwerk meubels bekijken?Bekijk alle maatwerk meubels