Home // Blog // Meubelmaker Utrecht

Meubelmaker Utrecht

Op zoek naar een meubelmaker in Utrecht? Met jouw wensen als uitgangspunt ontwerpen en creëren wij het gewenste meubel op maat. Denk aan vaste elementen zoals een kamer en suite of een keuken op maat. Maar ook losse meubels zoals een boekenkast, kamerhoge wandkasten, TV meubels, badkamermeubels, tafels op maat en bankjes. Op ambachtelijke wijze produceren wij unieke meubels, die volledig aansluiten op jouw interieur.

Meubelmaker Utrecht

Showroom De Houtfabriek

 

Maatwerk oplossingen

Naast een unieke uitstraling kan maatwerk ook een praktisch probleem oplossen. Denk hierbij aan het afscheiden van een ruimte of het aftimmeren van de trap. Maar ook een zwevende tafel tussen twee pilaren. Of een werkplek die volledig is afgestemd op jouw voorkeuren. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing.

Meubelmaker Utrecht

Meubelmaker Utrecht

Meubel op maat laten maken

Kom gerust langs om jouw wensen en ideeën te bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak met onze meubelmaker in Utrecht, dan nemen we de mogelijkheden door. Onder het genot van een goede kop koffie ontwerpen we in alle rust het maatwerk meubel uit. Bij een complex ontwerp maken wij altijd een 3D tekening. Zo krijg je een goed beeld van het eindresultaat. Laat je inspireren door de maatwerk meubels die wij hebben gemaakt.

TV meubel op maat

Meubelmaker Utrecht

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale meubel. Omdat er zeer veel opties zijn, maken we graag een afspraak met je. Na het uitwerken van het gewenste ontwerp, ontvang je van ons een offerte. Heb je al een ontwerp in gedachten? Neem dan gerust contact op. Dan sturen wij alvast een prijsindicatie. Onze meubelmaker helpt je graag in onze sfeervolle showroom in Utrecht. Westbroek ligt op ca. 10 minuten rijden vanaf Utrecht.

Interieurinspiratie maatwerk interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je dan inspireren door de maatwerk meubels die wij hebben gerealiseerd. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.


Meest recente berichten

Offertes houten vloeren vergelijken? Zo doe je dat!

Offertes van houten vloeren vergelijken kan lastig zijn. Helemaal als je niet weet waar je op moet letten. Veel parketzaken tonen geen prijzen op hun website. Sommige vermelden juist aantrekkelijke […]

LEES MEER

Stel jouw tuintafel op maat samen

Aan een tuintafel kan je gezellig eten, borrelen of een boekje lezen in de zon. Het kan alleen best lastig zijn om een geschikte tuintafel te vinden. Misschien heb je […]

LEES MEER

Droge lucht in huis? Zo bereik je ideale luchtvochtigheid

Droge lucht in huis kan vervelend zijn. Door de droge lucht kan je last krijgen van statische lading, geïrriteerde luchtwegen, droge ogen en gebarsten lippen. Maar droge lucht in huis […]

LEES MEER