Home - Parketvloer laten schuren

Parketvloer laten schuren

Wil je jouw parketvloer laten schuren? Wij nemen deze klus graag voor je uit handen. Na het schuren werken onze parketteurs de vloer vervolgens af in een kleur naar keuze. Daarna is jouw parketvloer weer als nieuw. Ook kan je bij ons terecht als jouw parketvloer waterschade heeft opgelopen. Maar ook voor lokale beschadigingen. Dan komt speciaal opgeleid personeel de ontstane schade beoordelen en verhelpen. Het schaderapport kan vervolgens aangeleverd worden bij de verzekeringsmaatschappij. Neem gerust contact met ons op als je jouw parketvloer door ons wilt laten schuren of repareren.

Houten vloer laten schuren

 

Zelf een parketvloer schuren

Ga je zelf jouw parketvloer schuren? Wij hebben alle producten in huis voor de afwerking. Maar ook in onze webshop vind je o.a. vloerolie en kleurpigmenten. Ook kan je een Floorboy bij ons huren. Dit apparaat is ideaal om vloerolie mee aan te brengen en uit te boenen. Wil je gebruik maken van de Floorboy? Neem dan contact op om dit apparaat te reserveren.Na ongeveer 10 jaar is een parketvloer toe aan een schuurbeurt. Het schuren van een parketvloer is een vak apart. Bij gebrek aan ervaring en onjuist gebruik van de schuurmachine kan de vloer namelijk flink beschadigen. Heb je geen ervaring met schuren? Laat jouw parketvloer dan schuren door een specialist. Onze ervaren parketteurs voeren deze klus graag voor je uit.

 

Parketvloer laten schuren

 • Eerst wordt de parketvloer van grof naar fijn geschuurd. De kleinste krasjes worden met een polijstmachine verwijderd. Er wordt ca. 1 mm hout weggeschuurd.
 • Eventuele spijkergaatjes worden gestopt zodat ze na het afwerken nauwelijks meer opvallen.
 • De parketvloer wordt zorgvuldig gezogen en is daarna klaar voor de afwerking.
 • De afwerking beschermt de vloer tegen vuil en vocht. Ook geeft het de parketvloer kleur. Je hebt hierbij de keuze uit olie of lak.
 • Na het afwerken ziet jouw parketvloer er weer perfect uit!

 

Prijs parketvloer laten schuren

Wil je jouw parketvloer laten schuren en afwerken? De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wil je jouw visgraat vloer laten schuren? Onze parketteurs zijn gespecialiseerd in het schuren van alle soorten parketvloeren. Bij visgraat wordt de vloer eerst van grof naar zeer fijn geschuurd. Visgraat vloeren die op klassieke wijze zijn gelegd, moeten soms gedreveld worden. Bij het drevelen worden de spijkertjes iets verder in het hout verzonken. Daarna worden eventuele spijkergaatjes gestopt zodat ze later nauwelijks meer opvallen. Vervolgens werken onze ervaren parketteurs de houten vloer af in een kleur naar keuze.

 

Prijs visgraat vloer laten schuren

Wil je jouw visgraat vloer laten schuren en afwerken? De kosten hiervoor zijn afhankelijk van een aantal factoren. Neem daarom contact met ons op voor een prijsindicatie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Als een geoliede houten vloer alleen lichte gebruikssporen heeft, is het mogelijk om de vloer te polijsten. Tijdens het polijsten worden de oppervlakkige krasjes weg geboend. In tegenstelling tot schuren gaat bij polijsten geen hout verloren. Na het polijsten wordt de houten vloer netjes afgewerkt. Het resultaat is een mooie opgefriste vloer.

 

Prijs polijsten houten vloer

Wil je jouw houten vloer laten polijsten? Neem gerust contact met ons op voor mee informatie en een prijsindicatie.

Deukjes, scheuren of een verkleuring ontsieren je houten vloer of meubel. Wij begrijpen dat beschadigingen storend zijn. Met behulp van de nieuwste spotrepair methodes komt speciaal opgeleid personeel de schade herstellen. De kosten worden vaak vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Dit is afhankelijk van de dekking van jouw verzekering,

 

Beschadigingen weg met spotrepair

Beschadigingen tot ca. 3 centimeter worden heel netjes hersteld. Zelfs met behoud van kleur en structuur. Spotrepair is niet alleen geschikt voor hout. Deze techniek kan ook op andere materialen toegepast worden:

 • Houten vloeren
 • Meubels
 • Marmer
 • Keukenbladen
 • Keukenkastjes
 • Etc.

Wil je de beschadiging aan jouw vloer of meubel laten verhelpen? Bel gerust of stuur een mail met een foto van de beschadiging. Dan sturen wij vrijblijvend een prijsindicatie.

Een afspraak maken? Dat kan!Maak een afspraak