Home - Projecten - Eikenhouten visgraatvloer in Bilthoven

Eikenhouten visgraatvloer in Bilthoven

In Bilthoven hebben wij onlangs een prachtige, donkere eikenhouten visgraatvloer mogen leggen. ”Prachtige vloer, heel blij mee en mooi gelegd”, aldus de bewoners van deze prachtige woning.

Donkere eiken visgraatvloer

Donkere visgraat vloerVisgraatvloer donker

Donker eikenhout

Eikenhouten visgraatvloer BilthovenMobitec stoel

Eikenhouten visgraatvloer

Persoonlijke benadering

”Tijdens mijn zoektocht kwam ik de Houtfabriek meerdere keren online tegen. Ik vind de persoonlijke benadering heel prettig en ik zag online mooi afgeronde projecten, dus dat maakte mij enthousiast”, vertelt de eigenaresse van de woning. ”Zoals de website al deed vermoeden, hangt er bij de Houtfabriek een hele gemoedelijke sfeer. Prettige communicatie, vriendelijke mensen en ze denken graag met je mee. Zullen ook eerlijk aangeven als iets niet mogelijk is of wellicht op een andere/ betere manier kan”, vervolgt ze.

Specialist in eikenhouten visgraatvloer

De Houtfabriek is gespecialiseerd in de eikenhouten visgraatvloer en andere houten vloeren; van rechte planken tot patroonvloeren. Omdat je houten vloeren moet zien en voelen, nodigen wij jou graag uit in onze sfeervolle showroom. Met speciale panelen en kleurstalen, laten we het eindresultaat van jouw ideale houten vloer zien. Heb je interesse in onze producten of wil je advies over de mogelijkheden in jouw woning? Neem dan gerust contact op of plan direct een (online) afspraak.

Contact opnemen