Home - Projecten - Interieurproject visgraat vloeren Naarden

Interieurproject visgraat vloeren Naarden

Afgelopen zomer hebben onze opdrachtgevers een sfeervolle jaren 30-villa in Naarden gekocht. De bestaande visgraat vloer op de begane grond was toe aan onderhoud. Daarnaast was hun wens om de laminaatvloeren op de eerste en tweede etage te vervangen door een visgraat vloer. Na het onderhoud en het leggen zijn alle visgraat vloeren in de woning afgewerkt met dezelfde natuurlijke kleur. De woning heeft hierdoor een mooie, rustige uitstraling gekregen.

Visgraat vloer woonkamer

Visgraat vloer woonkamer

Visgraat vloer overloop

Visgraat vloer overloop en kinderkamer

Visgraat vloer kinderkamer

Vakkundig advies en prachtig resultaat

“Wij hadden meteen een goed gevoel bij de Houtfabriek. Na een warm ontvangst met goede koffie hebben we onze wensen toegelicht en onze visgraat vloer uitgekozen. Het vakkundige advies van de vloerenspecialist gaf ons vertrouwen. Op advies van de Houtfabriek hebben wij bijvoorbeeld boven een iets kleiner visgraatpatroon laten leggen. Nu komt het patroon ook in de slaapkamers goed tot zijn recht. Ook de duidelijke communicatie rondom het leggen vonden wij heel prettig.”

Specialist in houten vloeren

De Houtfabriek is gespecialiseerd in houten vloeren, van rechte planken tot patroonvloeren. Omdat je houten vloeren moet zien en voelen, nodigen wij jou graag uit in onze sfeervolle showroom. Dan laten wij met speciale panelen en kleurstalen het eindresultaat van jouw ideale houten vloer zien. Heb je interesse in onze producten of wil je advies over de mogelijkheden in jouw woning? Neem dan gerust contact op of plan direct een (online) afspraak.