Home - Projecten - Lichte eikenhouten vloeren in Amersfoort

Lichte eikenhouten vloeren in Amersfoort

Bij onze klant in Amersfoort hebben we twee lichte eikenhouten vloeren mogen leggen: een visgraatvloer op de benedenverdieping en een houten vloer in rechte plank op de bovenverdieping. Bewoners aan het woord: ”De vloeren komen prachtig tot zijn recht in onze woning. We hebben gekozen voor een visgraatpatroon op de begane grond en een rechte plank op de eerste verdieping. Het geeft onze woning een rustige, maar warme basis. We zijn er heel blij mee”.

Lichte visgraatvloer

Eiken hout visgraatVisgraat licht

Lichte eikenhouten vloer

Eikenhout rechte planklichte houten vloer

visgraat licht

Alles is mogelijk

”Wij twijfelden ontzettend of we voor een visgraatvloer of een rechte plank wilden gaan. Bij de Houtfabriek dachten ze met ons mee: waarom kozen we niet allebei? Hier hadden we nog helemaal niet over nagedacht, maar we vonden het meteen een goed idee. Zo kunnen we van beide genieten”, vertelt de eigenaar van de woning in Amersfoort.

Specialist in eikenhouten vloeren

De Houtfabriek is gespecialiseerd in eikenhouten vloeren; van rechte planken tot patroonvloeren. Omdat je houten vloeren moet zien en voelen, nodigen wij jou graag uit in onze sfeervolle showroom. Met speciale panelen en kleurstalen, laten we het eindresultaat van jouw ideale houten vloer zien. Heb je interesse in onze producten of wil je advies over de mogelijkheden in jouw woning? Neem dan gerust contact op of plan direct een (online) afspraak.

Contact opnemen