Home // Blog // Stel jouw tuintafel op maat samen

Stel jouw tuintafel op maat samen

Aan een tuintafel kan je gezellig eten, borrelen of een boekje lezen in de zon. Het kan alleen best lastig zijn om een geschikte tuintafel te vinden. Misschien heb je een model in gedachten die je nergens kunt vinden. Of je zoekt een tafel met specifieke afmetingen. Als je een tuintafel op maat laat maken, kan je zelf bepalen hoe hij eruit komt te zien en welke afmetingen hij krijgt.

Tuintafel op maat

Stijl en uitstraling van jouw tuintafel op maat

Als je jouw woonstijl doortrekt naar buiten, ontstaat er eenheid tussen jouw interieur en tuin. Afhankelijk van het materiaal en kleurgebruik is het resultaat een ranke of juist robuuste tuintafel. Jouw nieuwe tuintafel sluit zo altijd aan op jouw wensen en stijl van jouw tuin.

Tuintafel laten maken

De beste afmetingen van jouw tuintafel

De juiste afmeting van een tuintafel is afhankelijk de grootte van de tuin. Krijgt de tuintafel een centrale plek of komt hij onder een overkapping te staan? Of is de ruimte juist beperkt? Dan zijn losse stoelen mogelijk niet handig. Wij adviseren je graag welke afmetingen het meest geschikt zijn voor jouw tuintafel.

Houtsoorten en onderstellen tuintafels

Hout is tijdloos en past in elke tuin. Dit duurzame materiaal heeft een natuurlijke uitstraling. Wij werken geregeld met Douglas, Bankirai en Padoek. Deze houtsoorten zijn geschikt voor buiten. Ze hebben elk hun eigen kenmerken en uitstraling. Veel stalen onderstellen van onze eettafels kunnen ook onder een tuintafel. Het onderstel wordt voorzien van speciale coating zodat het geschikt is voor buiten. Neem daarom ter inspiratie ook een kijkje bij onze eettafels op maat.

Tuintafel op maat

Tuintafel op maat laten maken

Tuintafels zijn er in vele soorten, afmetingen en materialen. Soms kan je alleen niet precies vinden wat je wilt. Kom dan langs en stel samen met ons jouw tuintafel samen. Omdat wij maatwerk leveren, wordt je niet beperkt door een bestaand model of afmetingen. Neem gerust je eigen ontwerp of een foto mee. Of kies uit bestaande modellen of laat ons een nieuw ontwerp laten maken. Plan een vrijblijvende afspraak op een moment dat jou het beste uitkomt.


Meest recente berichten

Offertes houten vloeren vergelijken? Zo doe je dat!

Offertes van houten vloeren vergelijken kan lastig zijn. Helemaal als je niet weet waar je op moet letten. Veel parketzaken tonen geen prijzen op hun website. Sommige vermelden juist aantrekkelijke […]

LEES MEER

Stel jouw tuintafel op maat samen

Aan een tuintafel kan je gezellig eten, borrelen of een boekje lezen in de zon. Het kan alleen best lastig zijn om een geschikte tuintafel te vinden. Misschien heb je […]

LEES MEER

Droge lucht in huis? Zo bereik je ideale luchtvochtigheid

Droge lucht in huis kan vervelend zijn. Door de droge lucht kan je last krijgen van statische lading, geïrriteerde luchtwegen, droge ogen en gebarsten lippen. Maar droge lucht in huis […]

LEES MEER