Home // Tafels op maat // Boomstamtafels

Boomstamtafels

De boomstamtafel is een robuuste houten tafel, die zo uit het bos lijkt te komen. Met dit type houten tafel maak je een statement in je interieur. Het robuuste blad met mooie gewelfde rand is dé eyecatcher in elke ruimte. Met dit type tafel haal je natuur en emotie in huis. Hoewel vaak gekozen als eettafel, kan deze mooie tafel ook gebruikt worden als vergadertafel of als bureau. Geen enkel blad is hetzelfde. Met een boomstamtafel op maat heb je dus een uniek maatwerk product in huis. En het mooie is dat jij zelf de afmetingen, het onderstel en de kleur kunt bepalen!

Afmeting
Houtsoort
Bladdikte
Onderstel
Kleur

Stel jouw boomstamtafel op maat samen

Boomstamtafels hebben een robuust uiterlijk en kunnen tegen een stootje. De randen van het eiken blad zijn mooi geschild, met behoud van de natuurlijke welving. Onze rustieke boomstam bladen zijn leverbaar in verschillende diktes. Omdat wij alle tafels op maat maken, kan je jouw boomstamtafel volledig naar wens samenstellen. Je bepaalt zelf de afmetingen, de afwerking van het blad en het onderstel. Denk hierbij aan een houten wang, blokpoten of een stalen onderstel. Ook RVS behoort tot de mogelijkheden.

 

Tafel op maat laten maken

Boomstamtafels zijn unieke houten tafels die je moet zien én voelen. Kom gerust kijken in onze showroom. Vanwege de vele opties adviseren wij jou graag. Nadat je jouw houten tafel hebt samengesteld, ontvang je een prijsopgaaf. Heb je al in gedachte wat je wilt? Vraag dan meteen en vrijblijvend een offerte aan.

Laat je inspireren door onze boomstamtafels

Meer boomstamtafels bekijken?Bekijk alle boomstamtafels