Home - Tafels - Houten tafels

Houten tafels

Op zoek naar een houten tafel die je zelf kan samenstellen? Bij de Houtfabriek werken we met ‘modulaire’ tafels. Wat houdt dat in? Bij ons lever je dus niet een eigen schets aan, maar kies je uit één van onze basis modeltafels die je vervolgens helemaal zelf kunt stylen. Denk aan:

  • Houtsoort;
  • afmetingen;
  • kleur;
  • vorm;
  • onderstel.

Kies voor een slanke of juist robuuste houten tafel, wel of niet uitschuifbaar. Op basis van jouw wensen kijken we naar de tafel die het beste bij jou past.

Afmeting
Houtsoort
Bladdikte
Onderstel
Kleur

Kom jouw houten tafel samenstellen

Bij de Houtfabriek kies je uit diverse basismodellen en bouwstenen, zodat je niet zelf van scratch af aan je tafel hoeft te ontwerpen. Bij het samenstellen van je tafel doorloop je enkele stappen. Eerst kies je uit de vele basismodellen en daarna selecteer je de juiste afmeting en bladdikte. Wil je de tafel bij gelegenheid kunnen uitschuiven? Ook dat kan. Nadat je de houtsoort hebt uitgekozen, kies je de kleurafwerking. Zodra al jouw wensen bekend zijn, werken wij de prijs voor je uit.

 

Houten tafel op maat laten maken

Nadat je jouw houten tafel hebt samengesteld in onze showroom, gaan onze meubelmakers aan de slag. Onze houten tafels worden gemaakt door Nederlandse en Vlaamse meubelmakers. Zodra jouw houten eettafel klaar is, komen we hem op afspraak bezorgen en monteren.

 

Showroom bezoeken

Een nieuwe eettafel wil je eerst zien en voelen. Even met je hand over het houten blad. Aanschuiven met een stoel om in te beelden hoe hij thuis staat. Je bent van harte welkom in onze showroom om onze tafels te bekijken. Op basis van onze jarenlange ervaring geven we je graag advies. Plan je bezoek en laat je ook inspireren door de vele tafels die wij al hebben ontworpen.

Laat je inspireren door onze houten tafels

Meer houten tafels bekijken?Bekijk alle houten tafels