Home - Tafels - Houten tafels

Houten tafels

Op zoek naar een houten tafel op maat? Kom dan langs en stel jouw ideale houten tafel samen. Om het jou makkelijker te maken hebben wij alvast enkele modellen geselecteerd. Op basis van deze modellen kun jij vervolgens jouw tafel op maat naar wens samenstellen. Je hebt de keuze uit slanke en robuuste houten tafels, al dan niet uitschuifbaar. Je bepaalt zelf het model, de afmeting, het houtsoort en de afwerking. Op basis van jouw keuzes maken wij de houten tafel precies zoals jij hem wilt hebben.

Afmeting
Houtsoort
Bladdikte
Onderstel
Kleur

Kom jouw houten tafel samenstellen

Bij het samenstellen van een houten tafel doorloop je enkele stappen. Eerst kies je het model en daarna de juiste afmeting. Wil de tafel bij gelegenheid uitschuiven? Ook dat kan. Nadat je het houtsoort hebt uitgekozen, kies je de kleurafwerking. Zodra al jouw wensen bekend zijn, werken wij de prijs voor je uit.

 

Houten tafel op maat laten maken

Nadat je jouw houten tafel hebt samengesteld in onze showroom, gaan onze meubelmakers aan de slag. Onze houten tafels worden gemaakt door Nederlandse en Vlaamse meubelmakers. Zodra jouw houten eettafel klaar is, komen we hem op afspraak bezorgen en monteren.

 

Showroom bezoeken

Een nieuwe eettafel wil je eerst zien en voelen. Even met je hand over het houten blad. Aanschuiven met een stoel om in te beelden hoe hij thuis staat. Je bent van harte welkom in onze showroom om onze tafels te bekijken. Op basis van onze jarenlange ervaring geven we je graag advies. Plan je bezoek en laat je ook inspireren door de vele tafels die wij al hebben ontworpen.

Laat je inspireren door onze houten tafels

Meer houten tafels bekijken?Bekijk alle houten tafels