Home // Tafels op maat // Industriële tafels // Industriële tafel Industry Nadir

Industriële tafel Industry Nadir

Industriële tafel Industry Nadir is massief en krachtig. Met deze industriële tafel maak je dan ook een statement in je interieur. Het massieve eikenhouten tafelblad is bevestigd tussen de robuuste stalen poten. Daardoor oogt industriële tafel Industry Nadir solide. Afgewerkt met wax behoud het gevlamde staal zijn industriële uitstraling. Gaat jouw voorkeur uit naar een strakke uitstraling? Dan poedercoaten wij het onderstel in een RAL kleur naar keuze.

 

Industriële tafel Industry Nadir op maat

Het voordeel van een industriële tafel op maat is dat je de tafel zelf kunt samenstellen. Je hebt dan ook keuze uit diverse houtsoorten, blad diktes en kleur afwerkingen. Wil je liever een slankere koker? Dat kan ook. Naast het onderstel van de Industry Nadir heb je ook ruime keuze uit andere stalen onderstellen. Kies een van onze ontwerpen of lever een foto aan van het gewenste onderstel. Wij maken de tafel precies zoals jij in gedachten hebt.

Afmeting
Houtsoort
Bladdikte
Kleurafwerking
Onderstel

Industriële tafel op maat laten maken

Industriële tafel Industry Nadir kan je dus volledig naar eigen wens samenstellen. Deze eettafel is ook verkrijgbaar als uitschuifbare eettafel. Hieronder vindt je een selectie van de opties. Wij staan echter altijd open voor eigen ideeën. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen toe te lichten. Benieuwd hoe jouw ideale industriële tafel er uit komt te zien? Kom dan langs en stel jouw tafel op maat samen in onze showroom.

 

Specificaties

Blad

  • Leverbaar in vrijwel alle afmetingen en diktes
  • Diverse houtsoorten en sorteringen
  • Massief houten blad
  • Boomstam blad

Afwerking

Onderstel

  • Koker in verschillende afmetingen
  • Lasnaden behouden of wegslijpen
  • Poedercoaten in elke RAL kleur naar keuze
  • Transparante matte wax

Laat je inspireren door onze industriële tafel industry nadir

Meer industriële tafel industry nadir bekijken?Bekijk alle industriële tafel industry nadir