Home // Blog // Uitschuifbare eettafel creëert extra zitplaatsen

Uitschuifbare eettafel creëert extra zitplaatsen

Spontane borrel met een groter gezelschap? Of dit jaar aan de beurt voor het kerstdiner? Een uitschuifbare eettafel creëert extra zitplaatsen voor jouw gasten. Met dit type eettafel heb je dus genoeg plek voor je bezoek. Het mooie van een uitschuifbare eettafel is dat hij oogt als een normale eettafel. Hieronder lees je meer over de verschillende systemen.

 
Uitschuifbare eettafel creëert extra zitplaatsen

Uitschuifbare eettafel creëert extra zitplaatsen voor visite

Het extra blad van 50-60 cm breed maakt de eettafel langer. Hierdoor ontstaan er 2 extra zitplekken aan tafel. Afhankelijk van jouw voorkeur wordt dit blad onder het tafelblad verwerkt of elders in huis bewaard. Maar welk systeem past het beste bij jou?

 

Links: uitschuifbare eettafel creëert extra zitplaatsen met uitschuifsysteem. Rechts: 2 extra plekken aan tafel d.m.v. aanzetblad.

 

Uitschuifbare eettafel met uitschuifsysteem

Het uitschuifsysteem werkt eenvoudig. Het extra blad waarmee je de tafel verlengd, is onzichtbaar verwerkt onder het tafelblad. Je trekt de tafelpoten naar je toe, pakt het extra blad en legt deze op de uitgeschoven poten. De eettafel is hierna meteen klaar voor gebruik. De tafel oogt als een normale eettafel, alleen groter. Deze uitschuifbare eettafel creëert extra zitplaatsen zonder dat het extra blad opvalt.

 

Snel meer zitplaatsen met een aanzetblad

Het zwevende aanzetblad geeft de eettafel een ruimtelijk effect. Dit aanzetblad is voorzien van 2 stalen kokers. Aan de kopse kant van de tafel bevinden zich 2 openingen, waar je de kokers insteekt. Zo creëer je snel extra zitplaatsen. Dit systeem is makkelijk in gebruik en goedkoper dan het uitschuifsysteem. Het blad moet je wel elders in huis bewaren.

Welk model eettafel is geschikt als uitschuiftafel?

Enkele houten eettafels zijn geschikt als uitschuiftafel. Afhankelijk van het model kan het onderstel ook uitgevoerd worden in staal of RVS. Industriële eettafel Industry Nadir is bijvoorbeeld ook geschikt voor het uitschuifsysteem. Benieuwd of het tafel model dat jij in gedachten hebt geschikt is als uitschuiftafel? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Daar lichten we je graag alle mogelijkheden toe.

 

Industriële eettafel Industry Nadir is ook verkrijgbaar als uitschuiftafel

Uitstraling en kleur uitschuifbare eettafel

Omdat wij maatwerk leveren, bepaal je zelf welke uitstraling en kleur jouw tafel krijgt. Van robuust tot rank. Volledig van hout of met een RVS of stalen onderstel. Je hebt de keuze op oneindig veel kleuren. Stem de tafel volledig af op jouw wensen en interieur. Kom langs in onze gezellige showroom nabij Utrecht en probeer beide uitschuifsystemen uit.

 
Uitschuifbare eettafel creëert extra zitplaatsen


Meest recente berichten

Offertes houten vloeren vergelijken? Zo doe je dat!

Offertes van houten vloeren vergelijken kan lastig zijn. Helemaal als je niet weet waar je op moet letten. Veel parketzaken tonen geen prijzen op hun website. Sommige vermelden juist aantrekkelijke […]

LEES MEER

Stel jouw tuintafel op maat samen

Aan een tuintafel kan je gezellig eten, borrelen of een boekje lezen in de zon. Het kan alleen best lastig zijn om een geschikte tuintafel te vinden. Misschien heb je […]

LEES MEER

Droge lucht in huis? Zo bereik je ideale luchtvochtigheid

Droge lucht in huis kan vervelend zijn. Door de droge lucht kan je last krijgen van statische lading, geïrriteerde luchtwegen, droge ogen en gebarsten lippen. Maar droge lucht in huis […]

LEES MEER