Home - Vacature verkoopmedewerker

Vacature verkoopmedewerker

 

De functie

Bij De Houtfabriek heeft iedereen zijn expertise, maar zijn we allround inzetbaar. Wij zijn op zoek naar een collega die commercieel inzetbaar is voor het verkopen van en adviseren over onze producten. We zoeken een enthousiast en gedreven persoon met een positieve energie. Onze ideale verkoopmedewerker weet van aanpakken, zit niet stil en stelt zichzelf doelen. Je bent loyaal en zorgt voor een goede afhandeling richting klanten. Door je persoonlijke aanpak ben je in staat om klanten aan je te binden. Op dagelijkse basis stel je offertes op, doe je administratieve werkzaamheden (facturatie, bestellingen en betalingen) en beantwoord je de telefoon en e-mails. We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van houten vloeren bij te houden en een bijdrage wil leveren aan de verbetering en optimalisering van de interne organisatie.

 

Even kort over ons…

Tussen de weilanden van Westbroek (in de buurt van Utrecht) vind je de sfeervolle showroom van de Houtfabriek. Met persoonlijke aandacht helpen wij klanten bij het samenstellen van hun interieur. Van houten vloeren, tot meubels op maat en prachtige stalen deuren, maar ook verlichting & vloerkleden. Service, kwaliteit en eerlijke producten staan hoog bij ons in het vaandel.

In de showroom vind je Paul, Folkert en Anne. Paul is de eigenaar van De Houtfabriek; een gedreven ondernemer vol nieuwe ideeën. Folkert heeft alle kennis in huis omtrent houten vloeren. Hij helpt klanten bij het samenstellen van hun ideale vloer en heeft altijd een oplossing voor technische vraagstukken. Anne is hét aanspreekpunt voor alles op het gebied van stalen deuren, meubels en houten wandpanelen, maar ook helpt ze klanten bij het samenstellen van hun interieur.

 

Wie zoeken we?

Voor deze functie is het volgende van belang:

  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële of economische richting of relevante werkervaring.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent adviserend, commercieel, flexibel, georganiseerd, leergierig en representatief.
  • Je komt uit de regio Utrecht/ Maarssen/ De Bilt/ Hilversum/ Amersfoort (straal van max 40 km).

De werktijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00. Op zaterdag werken is een harde eis, de overige dagen/ tijden zijn in overleg en parttime werken is bespreekbaar.

 

Wat krijg je van ons?

  • Een fijne werkomgeving met gezellige collega’s.
  • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in het verkoopvak.

​Lijkt het je wel wat om ons team te versterken? Stuur dan je cv en je motivatie naar [email protected].

Sollicitaties zonder motivatie worden niet in procedure genomen.

Hopelijk tot snel!