Home // Afspraak

Afspraak

Vanaf heden werken wij uitsluitend op afspraak. Want jouw én onze gezondheid staan voorop. Je bent van harte welkom in onze showroom maar we begrijpen het ook als je liever niet op pad gaat. Ook in dat geval kunnen wij jou ook via videobellen de mogelijkheden toelichten en laten zien. Na afloop van de afspraak sturen wij jou digitaal een offerte.

  • Wil je langskomen in onze showroom*? Plan dan hieronder een afspraak.
  • Liever niet op pad? Dan laten we je opties zien via Skype of Zoom. Nadat je de afspraak hebt ingepland, ontvang je via de mail de inbelgegevens.
  • Heb je enkele vragen die wij telefonisch kunnen beantwoorden? Bel ons dan direct op 0346 – 28 26 63

* Geen van onze medewerkers vertoont Corona gerelateerde klachten. Dat willen wij graag zo houden. Wij vertrouwen erop dat jij geen Corona gerelateerde klachten hebt, in een risicogebied woont of hebt bezocht. Wij werken bij voorkeur 1 op 1 maar begrijpen het ook als je iemand wilt meenemen. Mocht het om meer dan 2 personen gaan, bel dan vooraf om te overleggen. In onze showroom hebben wij alle benodigde hygiënische maatregelen getroffen om jou te kunnen ontvangen. Wij spreiden onze afspraken zodat het onderlinge contact tussen klanten beperkt blijft.

Laden...