Stalen deur,
voor elk interieur

Stalen deuren laten veel licht door en geven een mooi, ruimtelijk effect aan je interieur. Omdat onze stalen deuren op maat worden gemaakt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Benieuwd welke stalen deur bij jouw interieur past? Samen stellen we jouw unieke, stalen deur samen.

dit wil ik
 • talloze kleuren
 • stel zelf samen
 • alle type deuren
 • veiligheidsglas

Stel zelf je
stalen deur samen

Omdat onze deuren volledig op maat gemaakt worden, sluit de deur altijd naadloos aan op jouw interieur. Om bij de juiste deur uit te komen die bij je interieur past zijn er een aantal keuzes te maken. Type deur, vlakverdeling, soort deurduwer, kleur en noem maar op. Keuzes maken en knopen doorhakken. Wij helpen je graag stap voor stap om dé perfecte deur te vinden. Kom langs!

Afmetingen

Afhankelijk van de beschikbare ruimte, heb je de keuze uit een enkele of dubbele deuren. Is de doorgang breder dan gemiddeld? Kies dan voor een deur met een vast raam, ook wel een zijlicht genoemd.

 • enkele deuren
 • dubbele deuren
 • deuren met zijlicht(en)

Vlakverdeling

Stalen deuren met 3 of 4 vlakken zijn modern en tijdloos. Wil je graag een deur met een unieke uitstraling? Varieer dan met de vlakindeling. Een mix van ongelijke vlakken geven de deur een eigen uitstraling. Of ga voor een deur volledig van glas, zonder vakken.

 • gelijke vlakken
 • bijzondere patronen
 • schopborden

Hang- of draaisysteem

Stalen deuren kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Zo leveren wij de standaard scharnierdeur. Dit type deur wordt geleverd in een links- of rechtsdraaiende uitvoering. Maar ook Taatsdeuren en Schuifdeuren zijn mogelijk. Het grote voordeel van een stalen taatsdeur is dat deze naar beide kanten kan worden geopend. Schuifdeuren aan een rails zijn ook mogelijk.

 • stalen scharnierdeuren
 • stalen taatsdeuren
 • stalen schuifdeuren

Kleurafwerking

Je hebt de keuze uit verschillende RAL-kleuren. Na het produceren, voorzien we de stalen deur van een speciale poedercoating. Poedercoaten kan in elke RAL-kleur en in de glansgraad zijdeglans, mat of structuur. Wax behoudt daarentegen de natuurlijke, industriële look. De kleur en structuur van het staal blijven zichtbaar, zonder dat het staal gaat roesten.

 • stalen scharnierdeuren
 • stalen taatsdeuren
 • stalen schuifdeuren
stalen deur in woonkamer met visgraadvloer
stalen deur in woonkamer met visgraadvloer
stalen deur in woonkamer openslaande deuren
stalen deur in woonkamer taatsdeur
stalen deur in woonkamer mozaiek
stalen deur in woonkamer ruiten
stalen deur in woonkamer schuifdeur

Wat maakt onze
stalen deuren uniek?

Maatwerk en advies
Bij ons kiezen we graag samen met jou dé perfecte deur in een paar eenvoudige stappen. Van type deur, tot vlakverdeling, deurduwer en kleur – we helpen je op weg.

Tweezijdig aanzicht
Doordat het glas met montagekit gemonteerd wordt tussen de profielen, zijn beide zijden van de deuren identiek.

5 weken levertijd
Na getekende opdracht worden de deuren na 5 weken op locatie gemonteerd door vakmensen!

Vraag offerte aan

Aanvragen
reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Paul Hekman

Eigenaar De Houtfabriek

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag vanaf de start met het kiezen van jouw droomvloer. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom. Plan hieronder een afspraak, of kom gewoon even langs.