Wees welkom in onze SHOWROOM

Wij zijn specialisten in houten vloeren. Met veel ervaring en een uitgebreide showroom kunnen wij jou helpen bij jouw droomvloer. Laat ons je adviseren over kleur, legwijze, houtsoorten en duurzaamheid.

img
  • altijd vrijblijvend advies
  • een duurzame keuze
  • ook bij vloerverwarming
  • 100% tevredenheidsgarantie

De Houtfabriek

Kerkdijk 24a
3615 BE Westbroek

(20 min. van Amersfoort)
(20 min. van Amsterdam)
(5 min. van Utrecht)

0346 282 663
[email protected]

Di t/m Za: 10.00 – 17.00
Zo & Ma: gesloten

afspraak maken

BEZOEK ONZE
SHOWROOM IN
WESTBROEK

Ben je op zoek naar een droomvloer? Al sinds 2001 leveren en leggen wij houten vloeren van top-kwaliteit, bij particulieren en bedrijven. Een houten vloer is de sfeerbepaler voor elk interieur en gaat een leven lang mee. 

Daarom geven wij advies op maat en zijn al onze vloeren van kwalitatief Europees (eiken)hout, uit duurzame bossen. Onze leggers blinken uit in precisie en zorgen dat jouw vloer volledig naar wens en op tijd wordt opgeleverd. 

In onze landelijke showroom en onder het genot van een goede kop koffie vertel je wat je zoekt. Wij nemen de tijd en geven eerlijk advies. We helpen je met het bepalen van de juiste sfeer, patroon, legwijze en kleur, zodat je precies krijgt wat je zoekt. 

Ook voor andere kwalitatieve interieurproducten kan je bij ons terecht, zoals voor wandpanelen, stalen deuren en Mobitec meubels. 

Voel je welkom bij De Houtfabriek.

reviews
Coen Swijnenberg (Radio DJ)

12 jaar geleden heeft de Houtfabriek de houten vloer in ons huis gelegd en toen we deze zomer zijn verhuisd heb ik ze meteen gebeld. Deze keer voor het geheel opschuren en lakken van de bestaande vloer. Deze was kwalitatief prima in orde maar kon wel wat onderhoud gebruiken. Het resultaat was verbluffend goed. De vloer is als nieuw. Zelfs een heftige vlek die in het hout was getrokken (en waar de vorige bewoners een kleed overheen hadden gelegd) is succesvol onder handen genomen. Wederom erg blij met het goede werk van de Houtfabriek!

18 maart 2024

Ray van de Brink

Zeer tevreden over De Houtfabriek! Mooie eikenhouten vloer van +/- 150m2 bij De Houtfabriek gekocht voor ons nieuwe huis. Zowel planken in lengte richting voor de woonkamer, als in visgraat voor 2 extra kamers. Super advisering en begeleiding (dank Folkert). De parketteur ook een absolute professionele topper. Tot in detail super netjes gelegd (dank Michiel). Heel erg bedankt en we zullen de volgende geïnteresseerden direct naar jullie doorsturen! :-)

10 april 2024

Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

We helpen je graag

Vul je gegevens in, we nemen contact op.