Service, onderhoud & renovatie

Met het juiste onderhoud gaat je houten vloer een leven lang mee. Lees meer over onze legservice, onderhoudsproducten en trap- en vloerrenovaties.

  • altijd vrijblijvend advies
  • een duurzame keuze
  • ook bij vloerverwarming
  • 100% tevredenheidsgarantie

Groot onderhoud

Met de juiste verzorging blijft je vloer langer goed. Een gelakte vloer is vaak iets makkelijker in onderhoud dan een geoliede vloer. Na ongeveer 10 jaar is een houten vloer toe aan groot onderhoud. Daarbij wordt de vloer geschuurd en gelakt of in de olie gezet.

Vloerrenovatie

Heb je krassen of schade aan je vloer? En wil je jouw vloer door professionals laten behandelen? Vraag dan bij ons meer informatie aan over vloerrenovatie van je houten vloer.

Neem contact op

Traprenovatie

Trek de sfeer van je houten vloer door naar de trap. Kies voor dezelfde afwerking, of een andere kleur. Ook verlichting en antislip mogelijk.

Meer info

Schoonmaken en onderhouden

Je wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je houten vloer. Daarom is het belangrijk om de vloer op de juiste manier te reinigen en te beschermen. Het onderhoud van een geoliede dan wel een gelakte lak vloer is anders. Benieuwd welk type onderhoud geschikt is voor jouw houten vloer? Lees verder of neem contact op voor persoonlijk advies.

Onderhoudsproducten

Alle producten zijn op natuurlijke basis.

onderhoudsolie naturel houten vloeren onderhoud
Onderhoudsolie Naturel – 1L

29.95
parketreiniger houten vloeren onderhoud
Universele Parketreiniger

14.95
neutralizer hout
WOCA EASY NEUTRALIZER

25.00
Paul Hekman

Eigenaar De Houtfabriek

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag vanaf de start met het kiezen van jouw droomvloer. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom. Plan hieronder een afspraak, of kom gewoon even langs.

schuurmachine op houten vloer