Home - Traprenovatie

Traprenovatie

Geef je trap een mooie, verzorgde uitstraling met traprenovatie. Laat de houten overzettreden van de trap afwerken in dezelfde kleur als jouw houten vloer of kies uit een van de vele kleurafwerkingen. Al onze overzettreden zijn voorzien van een eiken toplaag, al dan niet voorzien van een antislipprofiel. Creëer een geheel met eiken stootborden of kies juist voor witte stootborden, die af te lakken zijn in een kleur naar keuze. Onze traptreden zijn geschikt voor dichte trappen. Wil je graag een open trap dicht laten maken? Dan kan ook. We kunnen ook een massief houten trap maken of de trap voorzien van verlichting. Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie of vrijblijvende offerte voor traprenovatie.

Contact opnemen

Stijl en uitstraling

Eiken overzettreden zijn verkrijgbaar in verschillende houtselecties. Elke selectie heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. De overzettreden worden behandeld met een afwerking naar keuze. Om het karakter van hout te benadrukken, hebben de treden standaard geen antislipstrip. Dit is echter wel mogelijk.

 

Bewerkingen

Laat je een nieuwe houten vloer leggen en wil je de trap in dezelfde stijl als de vloer? Of ligt er al een geborstelde, verouderde of gerookte houten vloer in jouw woning? Wij kunnen de trap op dezelfde manier bewerken als de houten vloer. In onze showroom hebben we diverse voorbeelden van eikenhouten overzettreden die in vrijwel elke kleur afgewerkt kunnen worden.

 

Afwerking en kleuren

Creëer eenheid door de trap af te werken in eenzelfde kleur als je houten vloer. Een trap volledig uitgevoerd in hout geeft een rustige uitstraling, waar witte stootborden met houten overzet treden zorgen voor een moderne look. De mogelijkheid om zowel trap als houten vloer op dezelfde manier te bewerken en af te werken, geeft elk interieur een rustige en toch stoere uitstraling.

 

Offerte aanvragen

Laat je inspireren door onze traprenovatie

Meer traprenovatie bekijken?Bekijk alle traprenovatie