Traprenovatie met hout

Geef je trap een mooie, verzorgde uitstraling met traprenovatie. Laat de houten overzettreden van de trap afwerken in dezelfde kleur als jouw houten vloer of kies uit een van de vele kleurafwerkingen.

  • altijd vrijblijvend advies
  • een duurzame keuze
  • ook bij vloerverwarming
  • 100% tevredenheidsgarantie

Geef je trap een metamorfose

Geef je oude trap een complete metamorfose met een traprenovatie van hout. Wij bieden een ruim assortiment aan houten overzettreden om jouw trap te bekleden. Of het nu gaat om een dichte of een open trap, wij hebben de expertise om jouw trap te renoveren in elke gewenste kleur en afwerking. Maak een afspraak in onze showroom en laat je trap geheel in eigen stijl renoveren.

Kies een traprenovatie die bij je past.

Open en dichte traprenovatie
Bij De Houtfabriek renoveren we zowel open als dichte trappen. Bij dichte trappen zijn de treden verbonden met stootboarden. Kies voor een volledige renovatie, of enkel de treden. 

Verlichting en antislip
Al onze overzettreden zijn voorzien van een eiken toplaag, al dan niet voorzien van een antislipprofiel. Ook trapverlichting behoort tot de mogelijkheden. Met trapverlichting maak je een trap veel beter zichtbaar, en zorg je tegelijkertijd ook voor een mooie stijl. 

Afwerking en kleur
Eiken overzettreden en stootboarden zijn verkrijgbaar in verschillende houtselecties, kleuren en afwerkingen. Elk heeft zijn eigen kenmerken en uitstraling. Creëer een geheel met eiken stootborden, kies voor witte stootborden of juist een andere kleur. Ook een geborstelde, verouderde of gerookte look is mogelijk. 

Vraag kleurstalen aan

Kleurstalen
Paul Hekman

Eigenaar De Houtfabriek

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag vanaf de start met het kiezen van jouw droomvloer. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom. Plan hieronder een afspraak, of kom gewoon even langs.