Houten vloeren

Wij zijn specialisten in houten vloeren. Door onze uitgebreide collectie en jarenlange ervaring vind jij jouw droomvloer. Laat je adviseren over de kleur, legwijze, houtsoort en duurzaamheid.

  • eerlijk advies
  • duurzame keuze
  • stijlvolle vloeren
  • 100% tevredenheidsgarantie

Kies een vloerpatroon

Past een klassieke vloer beter bij jouw stijl? Of ga je voor een patroon, zoals een Visgraatvloer of Hongaarse Punt? Wij helpen je met de juiste keuze. Bij ons wordt elke vloer vakkundig gelegd, in elk gewenst patroon. Kom langs in onze showroom, of krijg een eerste indruk van onze collectie.

patroonvloer-escher-houtenvloer
Versailles vloer de houtfabriek
Versailles

visgraat tapis
Visgraat

Standaard eiken
Multiplank

Hongaarse punt

Kies de legwijze

Met de legwijze en de breedte van de planken creëer je het gewenste optische effect. Zo komen bredere planken goed tot hun recht in grote ruimtes en oogt een kleine kamer groter door smalle planken. Ook maakt het uit of de vloer zwevend of verlijmd wordt gelegd.

visgraat - houtenvloer - bank-woonkamer
zwevend-houtenvloer-leggen
Zwevend leggen

verlijmen houten vloer
Verlijmen

Kies de kleur en afwerking

Met meer dan 50 kleuren en diverse afwerkingen perfectioneren we jouw vloer tot in de puntjes. Je vloer kan bijvoorbeeld worden geschaafd, verouderd, geborsteld of gerookt. En de juiste olie, lak of wash zorgt voor een extra beleving.

donkere visgraat vloer
kleurstaal - white lily
White lily

kleurstaal - weat
Weat

kleurstaal - hedgehog
Hedgehog

VLOERVERWARMING
EN DUURZAAMHEID

Bij het verduurzamen van je woning valt vaak de keuze op vloerverwarming. Een houten vloer helpt om hier meer rendement uit te halen. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren op vloerverwarming met 100% tevredenheidsgarantie.

VRAAG KLEURSTALEN AAN
BIJ DE HOUTFABRIEK

Aanvragen

Exclusief en duurzaam

Hout geeft een vloer karakter. Geen enkele houten vloer is hetzelfde. En juist die eigenheid geeft charme. Daarom werken wij enkel met hoogwaardig hout dat generaties meegaat. Hout dat enkel afkomstig is uit duurzame bossen in Europa. Hout dat wordt bewerkt in een lokale schaverij. En enkel wordt bewerkt met natuurlijke materialen. Hout dat wordt vervoerd met zo weinig mogelijk C02 uitstoot. Daar zijn wij trots op. 

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Paul Hekman

Eigenaar De Houtfabriek

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag vanaf de start met het kiezen van jouw droomvloer. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom. Plan hieronder een afspraak, of kom gewoon even langs.