Hongaarse punt

Bij De Houtfabriek stellen we samen jouw ideale Hongaarse punt samen. Bij de Hongaarse punt worden de plankjes in een hoek van 40 of 60 graden gelegd. Zo ontstaat er een uniek en dynamisch patroon.

  • duurzaam hout
  • +50 kleuren
  • advies op maat
  • inclusief leggen

Waarom Hongaarse punt?

De Hongaarse punt is razend populair en geeft een unieke touch aan jouw interieur. De houten planken worden schuin gezaagd en vervolgens in een hoek van 40 of 60 graden geplaatst. Zo ontstaat het bekende patroon van een Hongaarse punt.

Advies op maat

Samen met onze specialisten kijken we wat voor soort Hongaarse Punt het beste past bij jouw interieur. We bepalen samen het patroon, de dikte, houtsoort, de afwerking en de kleur. Een houten vloer is heel persoonlijk. Ervaar onze opties en kleureffecten zelf in onze showroom en laat je inspireren.

 

 

Effect van het patroon

Het effect wordt bepaald door de afmeting van de plank. Is de plank kleiner? Dan wordt het patroon vaker herhaald. Dit is vaak meer passend in een kleinere ruimte, terwijl grotere ruimtes zich beter lenen voor bredere planken.

Kleur en afwerking

Bij De Houtfabriek kies je uit verschillende soorten planken, allemaal gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout. Kies je voor de traditionele tapis? Of juist voor de multiplank. Ook heb je de keuze uit +50 kleuren, en of je de vloer laat borstelen, roken of verouderen voor een extra bijzonder effect. 

Vloerverwarming

De Hongaarse Punt is erg geschikt om te combineren met een vloerverwarming. Vloerverwarming met een houten vloer zoals de Hongaarse Punt, zorgt voor een effectieve manier van verwarmen en versterkt daarmee de duurzaamheid van jouw kantoor of woning. 

reviews
Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024

Coen Swijnenberg (Radio DJ)

12 jaar geleden heeft de Houtfabriek de houten vloer in ons huis gelegd en toen we deze zomer zijn verhuisd heb ik ze meteen gebeld. Deze keer voor het geheel opschuren en lakken van de bestaande vloer. Deze was kwalitatief prima in orde maar kon wel wat onderhoud gebruiken. Het resultaat was verbluffend goed. De vloer is als nieuw. Zelfs een heftige vlek die in het hout was getrokken (en waar de vorige bewoners een kleed overheen hadden gelegd) is succesvol onder handen genomen. Wederom erg blij met het goede werk van de Houtfabriek!

18 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen