Hongaarse punt

Bij De Houtfabriek stellen we samen jouw ideale Hongaarse punt samen. Bij de Hongaarse punt worden de plankjes in een hoek van 40 of 60 graden gelegd. Zo ontstaat er een uniek en dynamisch patroon.

  • duurzaam hout
  • +50 kleuren
  • advies op maat
  • inclusief leggen

Waarom Hongaarse punt?

De Hongaarse punt is razend populair en geeft een unieke touch aan jouw interieur. De houten planken worden schuin gezaagd en vervolgens in een hoek van 40 of 60 graden geplaatst. Zo ontstaat het bekende patroon van een Hongaarse punt.

Advies op maat

Samen met onze specialisten kijken we wat voor soort Hongaarse Punt het beste past bij jouw interieur. We bepalen samen het patroon, de dikte, houtsoort, de afwerking en de kleur. Een houten vloer is heel persoonlijk. Ervaar onze opties en kleureffecten zelf in onze showroom en laat je inspireren.

 

 

Effect van het patroon

Het effect wordt bepaald door de afmeting van de plank. Is de plank kleiner? Dan wordt het patroon vaker herhaald. Dit is vaak meer passend in een kleinere ruimte, terwijl grotere ruimtes zich beter lenen voor bredere planken.

Kleur en afwerking

Bij De Houtfabriek kies je uit verschillende soorten planken, allemaal gemaakt van hoogwaardig Europees eikenhout. Kies je voor de traditionele tapis? Of juist voor de multiplank. Ook heb je de keuze uit +50 kleuren, en of je de vloer laat borstelen, roken of verouderen voor een extra bijzonder effect. 

Vloerverwarming

De Hongaarse Punt is erg geschikt om te combineren met een vloerverwarming. Vloerverwarming met een houten vloer zoals de Hongaarse Punt, zorgt voor een effectieve manier van verwarmen en versterkt daarmee de duurzaamheid van jouw kantoor of woning. 

reviews
Ray van de Brink

Zeer tevreden over De Houtfabriek! Mooie eikenhouten vloer van +/- 150m2 bij De Houtfabriek gekocht voor ons nieuwe huis. Zowel planken in lengte richting voor de woonkamer, als in visgraat voor 2 extra kamers. Super advisering en begeleiding (dank Folkert). De parketteur ook een absolute professionele topper. Tot in detail super netjes gelegd (dank Michiel). Heel erg bedankt en we zullen de volgende geïnteresseerden direct naar jullie doorsturen! :-)

10 april 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen