Montage houten
wandpanelen

De montage van houten wandpanelen is eenvoudig. Deze panelen plaatsen is dus een goed uitvoerbaar DIY project. Ook professionals kunnen veel tijd besparen bij het monteren. Plaats de houten wandpanelen horizontaal, verticaal of diagonaal voor een speels effect. Bekleed een hele wand of plafond, creëer een accentmuur of maak een hoofdbord achter je bed. Deze kant en klare houten wandpanelen zijn ook eenvoudig op maat te maken.

Eenvoudige en
snelle montage

Monteer de houten wandpanelen rechtsreeks op de wand of het plafond. Indien nodig kan je de panelen eenvoudig op maat maken.

  • Panelen op maat maken
    Zaag de panelen eenvoudig met een fijne, scherpe zaag. Snijd het vilt op maat met een scherp mes.
  • Verlijmen
    Lijm de panelen rechtstreeks op de wand met high tack kit. Deze kit is verkrijgbaar in de bouwmarkt.
  • Verspijkeren
    Spijker de panelen met een spijkerpistool (tacker) vast op een houten wand of gipswand.

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Montage houten wandpanelen

De montage van houten wandpanelen is een eenvoudig uitvoerbare klus met een groots resultaat. Bestellen gaat net zo makkelijk. Bezoek onze webshop en kies jouw favoriete kleur.

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024