Home // Over de Houtfabriek

Over de Houtfabriek

Stap de ruime, landelijke showroom binnen en je voelt dat het klopt. De aandacht, de sfeer en een goede cappuccino terwijl je vertelt wat je zoekt. Of dat een houten vloer, een maatwerk meubel of een blik onderhoudsolie is. Je voelt je welkom bij de Houtfabriek.

 

Houten vloeren

De Houtfabriek ging in 2001 open en heeft inmiddels ruim 150.000 m2 houten vloeren gelegd door heel Nederland. We werken met een vast team van parketteurs, met oog voor detail. Met grote vakkundigheid leggen ze je vloer en laten de ruimte netjes achter. Maar ook als je de vloer zelf legt, geven we je graag advies.

Maatwerk

Naast houten vloeren hebben wij ook jarenlang ervaring met het maatwerk meubels. Van tafels op maat tot kasten. Ook ontwerpen en plaatsen wij vaste elementen zoals keukens, wandkasten, kamer ensuites en stalen deuren. Met maatwerk zijn de opties echter eindeloos. Wij denken dan ook graag met je mee en geven persoonlijk advies. Het resultaat is altijd een meubel die volledig voldoet aan jouw wensen. Heb je zelf een idee of wil je graag advies? Maak dan eenvoudig en vrijblijvend een afspraak.

Onze bijdrage aan een groenere wereld

De Houtfabriek staat voor service, kwaliteit en eerlijke producten. Wij werken graag met natuurlijke, duurzame materialen. Koop je bij ons een houten vloer of meubel? Dan laten wij 2 nieuwe bomen planten. 1 boom in Nederland én 1 boom in Oeganda. Op deze manier zorgen wij samen met Trees for all voor een groenere wereld.Het team van de Houtfabriek

In de showroom van de Houtfabriek vind je Paul, Folkert, Anne en Dionne. Paul is de eigenaar van de Houtfabriek, een gedreven ondernemer vol nieuwe ideeën. Als hij niet aanwezig is in de showroom, werkt hij in de werkplaats aan een nieuw meubel. Folkert heeft alle kennis in huis omtrent vloeren. Hij helpt jou dan ook graag bij het samenstellen van jouw houten vloer. Ook heeft hij altijd een oplossing voor technische vraagstukken. Anne weet alles over tafels op maat en stalen deuren. Deze enthousiaste Jazz zangeres helpt jou graag bij het samenstellen van jouw ideale maatwerk meubel. Dionne vind je voornamelijk achter haar Mac. Ze is verantwoordelijk voor de website en online marketing. Maar ook helpt ze jou graag bij het samenstellen van jouw interieur. Wil jij ons team versterken? Bekijk dan onze vacatures.

   Folkert Hildama   Anne   Dionne van Herwaarden - Houtkamp

 

Onze parketteurs

Het is fijn om vooraf te weten wie jouw houten vloer komt leggen. Wij werken met een groot team en ervaren parketteurs. Onze team bestaat uit vaste parketteurs en flex leggers. Afhankelijk van de beschikbaarheid en het type vloer, wijzen wij een parketteur aan de legopdracht toe.

       

Showroom De Houtfabriek

Bij de Houtfabriek vind je meerdere producten onder één dak. Ideaal als je gaat verhuizen, verbouwen of een ruimte wilt opknappen. Wij nodigen je dan ook graag uit in onze sfeervolle showroom. Tijdens een goede kop koffie of heerlijke thee bespreken we jouw wensen en nemen we de opties met je door. Na afloop werken we een offerte voor je uit. Kom langs of plan vooraf een afspraak. Wees welkom!

Showroom De Houtfabriek

Showroom De Houtfabriek

Reviews De Houtfabriek

Wij hebben jarenlange ervaring met houten vloeren en maatwerk. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Het is belangrijk dat je krijgt wat je in gedachten had. Wij maken dan ook duidelijke afspraken met onze klanten. Dan weet je goed waar je aan toe bent. Regelmatig verwelkomen wij een nieuwe klant via een bestaande klant. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan de reviews van onze klanten.

Industriële tafel op maat

Samen sterk

Samen sta je sterker. Daarom werkt de Houtfabriek samen met diverse partners. De gedeelde passie voor interieur, maatwerk en natuurlijke materialen is wat ons verbind.

Wist je dat…

Op 3 maart 2020 heeft De Haarsalon Westbroek zich gevestigd in het pand van de Houtfabriek. Een kleine gezellige dorpssalon voor hem en haar.

Een afspraak maken? Dat kan!Maak een afspraak