Home - Blog // Prijs houten vloer

Prijs houten vloer

Je droomt er misschien al jaren van: het authentieke, warme en nostalgische gevoel van een houten vloer in jouw woning. Je vraagt je wel af wat een houten vloer kost. We weten allemaal dat er best een prijskaartje aan kan zitten, die het overigens helemaal waard is, maar hoe is de prijs opgebouwd? In deze prijsgids leggen we je graag meer uit over de prijs van een houten vloer.

Houten vloeren, tafels op maat, maatwerk en stalen deuren

 

Investering

Je geeft je huis meteen een upgrade met een houten vloer. Naast dat een houten vloer veel sfeer, warmte en gezelligheid uitstraalt, kan een luxe houten vloer ook de waarde van je woning verhogen. Je voegt dus niet alleen comfort, maar ook waarde toe. Dit is natuurlijk mooi meegenomen. De prijzen van een houten vloer zijn verschillend. Het ligt er helemaal aan wat jij precies wil.

 

Visgraat vloer gerookt

 

Houten vloer kiezen

In het stappenplan houten vloer kiezen, leggen we je uit wat alle mogelijkheden zijn bij het uitzoeken van jouw droomvloer. Zo bepaal je bij ons zelf de houtsoort, legwijze, kleur en afmetingen. Doorloop dit plan en breng jouw perfecte houten vloer in kaart. Ga je voor een prachtige eikenhouten visgraatvloer of ga je liever voor de klassieke rechte houten planken? Wat je ook kiest: de vloer wordt volledig op maat gemaakt, zodat hij straks perfect past in jouw woning.

 

Houten vloeren

 

In onze showroom kun je de kleur en kwaliteit in het echt komen bekijken. Hiervoor maak je makkelijk een afspraak via onze website. Ben je er nog niet uit of wil je eerst nog even snuffelen of een houten vloer bij je past? Bekijk dan onze blogs eens en laat je inspireren. Die staan namelijk vol handige tips en stappenplannen om te ontdekken of een houten vloer iets is voor jou.

Afspraak maken

 

Soorten houten vloeren

 

Prijs houten vloer

Als je weet hoe jouw droomvloer eruit komt te zien en wat de afmetingen zijn van jouw woning, kunnen we je een beter beeld geven van de prijs. Ben je fan van onze multiplank? Dan zijn de startprijzen 95 tot 140 euro per m2. Wil je een prachtige eiken visgraatvloer? Denk dan aan prijzen tussen de 140 en 180 euro per m2. Wil je iets unieks dat lijkt op de visgraatvloer? Dan is de Hongaarse punt vast iets voor jou. Deze prijzen starten vanaf 155 tot 195 euro per m2. De prijs per m2 van een houten vloer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid hout die nodig is en het snijverlies bij een patroon.

Bekijk houten vloeren

 

Stalen deuren

 

Wat kost een houten vloer?

De prijzen zijn dus erg afhankelijk van jouw wensen. Jouw vloer wordt vakkundig geplaatst door ons team van specialisten, waardoor je zeker weet dat de vloer prachtig tot zijn recht komt. Je kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. We kijken graag met je mee. Zo weet je waar je aan toe bent. Je bent ook altijd welkom in onze showroom. De koffie staat voor je klaar!

Wil je alles weten over onze houten vloeren? Download onze brochure.

Brochure downloaden

 

Showroom De Houtfabriek

 

Ben jij er nog niet uit? Kijk eerst nog eens rustig rond. Volg ons op Instagram, Facebook en Pinterest. Zo blijf je up-to-date van de mogelijkheden bij de Houtfabriek.

Tags


Meest recente berichten

Hoe kies je de juiste eiken vloer?

De eiken vloer is razend populair. Logisch, want deze vloer is makkelijk te bewerken. Hierdoor krijgt de vloer een unieke touch en wordt daarmee de eyecatcher van je woning. Met […]

LEES MEER

Hoe kies je de juiste eiken visgraatvloer?

Of je nu al jarenlang droomt van een prachtige eiken visgraatvloer, of al een tijdje bezig bent met de zoektocht naar die vloer waar je hart sneller van gaat kloppen: […]

LEES MEER

Visgraat of Hongaarse punt

Een houten vloer kiezen kan best een lastige opgave zijn. Er zijn zoveel verschillende patronen, maar voor welke kies je dan? In deze blog lichten we de visgraat en Hongaarse […]

LEES MEER