Houten tafels

Bij het samenstellen van je tafel doorloop je enkele stappen. Eerst kies je uit de vele basismodellen van Mobitec en daarna kies je de juiste afmeting, houtsoort en kleurafwerking.

  • altijd vrijblijvend advies
  • passend bij jou
  • 100% tevredenheidsgarantie

Houten tafels

Op zoek naar een houten tafel die je zelf kan samenstellen? Bij de Houtfabriek werken we met ‘modulaire’ tafels van Mobitec. Wat houdt dat in? Bij ons lever je dus niet een eigen schets aan, maar kies je uit één van de basis modeltafels die je vervolgens helemaal zelf kunt stylen. Denk aan:

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024