Home - Tafels - Industriële tafels

Industriële tafels

Industriële tafels op maat sluiten perfect aan op jouw interieur. Niet alleen qua afmeting, maar ook qua stijl. Industriële eettafels zijn dan ook te verdelen in twee stijlen. De meest bekende is de stijl met robuust karakter. Rustiek eiken gecombineerd met een stalen onderstel is vaak te zien in een stoere industriële woonstijl. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een minimalistische uitstraling. Denk hierbij aan een slank of verjongd tafelblad in combinatie met een rank stalen onderstel. Dit type industriële tafel past goed binnen een moderne of Scandinavische woonstijl.

Afmeting
Houtsoort
Bladdikte
Onderstel
Kleurafwerking

Industriële tafel op maat laten maken

Stel met ons jouw ideale industriële eettafel samen. De stappen zijn eenvoudig. Je kiest eerst het gewenste model en de ideale afmeting. Daarna kies je de kleurafwerking en het stalen onderstel. Binnen deze stappen zijn er meerdere opties. Laat je ook inspireren door de industriële tafels die wij al hebben geleverd. Je bent van harte welkom in onze showroom om jouw ideale industriële tafel samen te stellen. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Industriële tafels op maat voor horeca en kantoor

De industriële stijl is ook veel terug te vinden binnen de horeca en op kantoor. Door het interieur goed in te delen en op elkaar af te stemmen, ontstaat er rust en eenheid binnen de ruimte. Wij helpen je daar graag bij, in alle rust en met een goede kop koffie. Vervolgens geven wij gericht advies over industriële tafels die goed passen in jouw interieur.

Laat je inspireren door onze industriële tafels

Meer industriële tafels bekijken?Bekijk alle industriële tafels