Home // Tafels op maat // Industriële tafels

Industriële tafels

Industriële tafels op maat sluiten altijd perfect aan op jouw interieur. Niet alleen qua afmeting maar ook qua stijl. Industriële eettafels zijn te verdelen in twee stijlen. De meest bekende is de stijl met robuust karakter. Rustiek eiken gecombineerd met een stalen onderstel is vaak te zien in een stoere industriële woonstijl. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een minimalistische uitstraling. Denk hierbij aan een slank of verjongd tafelblad in combinatie met een rank stalen onderstel. Dit type industriële tafel past goed binnen een moderne of Scandinavische woonstijl.

Afmeting
Houtsoort
Bladdikte
Onderstel
Kleurafwerking

Industriële tafel op maat laten maken

Stel met ons jouw ideale industriële eettafel samen. De stappen zijn eenvoudig. We bepalen eerst de ideale afmeting. Daarna kies je het gewenste vorm tafelblad, de kleurafwerking en het stalen onderstel. Binnen deze stappen zijn er zeer veel opties. Laat je hieronder inspireren door de industriële tafels die wij in opdracht hebben gemaakt. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Je hebt de keuze uit zeer veel ontwerpen. Bijvoorbeeld de Industry One, Industry Zero, Industry X en Industry Nadir. Maar eigen ontwerp is ook mogelijk. Je bent van harte welkom in onze showroom om jouw ideale industriële tafel samen te stellen.. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

 

Industriële tafels op maat voor horeca en kantoor

De industriële stijl is ook veel terug te vinden binnen de horeca en op kantoor. Door het interieur goed in te delen en op elkaar af te stemmen, ontstaat er rust en eenheid binnen de ruimte. Wij helpen je daar graag bij. In alle rust en met een goede kop koffie denken we met je mee. Vervolgens geven wij gericht advies over de industriële tafels of meubels die goed aansluiten op het interieur.

Laat je inspireren door onze industriële tafels

Meer industriële tafels bekijken?Bekijk alle industriële tafels