Industriële tafels

  • altijd vrijblijvend advies
  • ook horeca en kantoor
  • 100% tevredenheidsgarantie

Industriële
tafels

Industriële tafels sluiten perfect aan op jouw interieur. Niet alleen qua afmeting, maar ook qua stijl. Industriële eettafels zijn dan ook te verdelen in twee stijlen. De meest bekende is de stijl met robuust karakter. Eiken gecombineerd met een stalen onderstel is vaak te zien in een stoere industriële woonstijl. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een minimalistische uitstraling. Denk hierbij aan een slank of verjongd tafelblad in combinatie met een rank stalen onderstel. Dit type industriële tafel past goed binnen een moderne of Scandinavische woonstijl.

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024