Home // Tafels op maat // Uitschuifbare eettafels met aanzetblad

Uitschuifbare eettafels met aanzetblad

Uitschuifbare eettafels met een aanzetblad zijn ideaal want je creëert je snel en eenvoudig twee of 4 extra zitplaatsen. Handig voor een etentje met een groot gezelschap, verjaardagen en de feestdagen. Onze uitschuifbare eettafels zijn voorzien van een aanzetblad. Dit aanzetblad hang je snel en eenvoudig aan de tafel. Zo creëer je binnen een handomdraai 2 of zelfs 4 extra zitplaatsen. Kom gerust langs en probeer het zelf.

Aanzetblad

Zwevende aanzetbladen geven een mooi ruimtelijk effect. Benieuwd hoe dit systeem werkt? Aan de onderkant van het tafelblad vindt je 2 openingen. Hier schuif je de stangen van het aanzetblad in. De standaard breedte van een aanzetblad is 60 cm. Hiermee creëer je direct twee volwaardige zitplekken. Wil je 4 extra personen kwijt aan tafel? Ga dan voor 2 aanzetbladen. Na gebruik moet het blad elders in huis opgeslagen worden.

Uitschuifbare eettafel

Afmeting
Bladdikte
Houtsoort
Onderstel
Kleur

Uitschuifbare eettafels op maat laten maken

Ben je op zoek naar een uitschuifbare industriële tafel? Omdat het uitschuifsysteem onder het tafelblad verwerkt zit, zijn vrijwel alle industriële tafels geschikt om te verlengen. Kom gerust langs in onze showroom om dit systeem uit te proberen en jouw ideale uitschuifbare eettafel samen te stellen. Nadat je jouw uitschuifbare eettafel hebt samengesteld, ontvang je vrijblijvend een offerte. Na akkoord gaan onze meubelmakers voor jou aan de slag. Zodra jouw tafel klaar is, komen we hem op afspraak bij jou bezorgen en monteren.

Laat je inspireren door onze uitschuifbare eettafels met aanzetblad

Meer uitschuifbare eettafels met aanzetblad bekijken?Bekijk alle uitschuifbare eettafels met aanzetblad