Home - Tafels - Uitschuifbare eettafels

Uitschuifbare eettafels

Uitschuifbare eettafels met een aanzetblad zijn ideaal, want je creëert snel en eenvoudig extra zitplaatsen. Handig voor een etentje met een groot gezelschap, verjaardagen en de feestdagen. Onze uitschuifbare eettafels zijn eenvoudig te bedienen. Zo heb je binnen een handomdraai 2 of zelfs 4 extra zitplaatsen.

Benieuwd naar onze uitschuifbare tafels? Binnenkort zijn er diverse modellen te bewonderen in onze showroom. Bel vooraf voor meer informatie.

Uitschuifbare eettafel

Lees hieronder meer over de diverse mogelijkheden voor uitschuiftafels.

Afmeting
Type blad en onderstel
Kleur

Uitschuifbare eettafel

Uitschuifbare eettafels samenstellen

Zodra de afmeting bepaald is, kies je het type blad en onderstel. Ga je voor licht of juist voor een donker eikenblad? Of kies jij voor 100% keramisch en ga je dus helemaal mee met de huidige trend van natuurlijke materialen? De metalen poten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aan jou om de kleur van het metalen onderstel te kiezen en zo tot het gewenste effect te komen. Van roestkleur tot wit; er is een legio aan mogelijkheden zodat de tafel altijd mooi past in jouw interieur. Het uitschuifsysteem is onzichtbaar onder het tafelblad verwerkt. Hierdoor zie je tijdens het dagelijks gebruik niet dat de tafel uitschuifbaar is. Wil je de mogelijkheden bespreken en het systeem uitproberen?

Binnenkort zijn er diverse modellen te bewonderen in onze showroom. Bel vooraf voor meer informatie.

Laat je inspireren door onze uitschuifbare eettafels

Meer uitschuifbare eettafels bekijken?Bekijk alle uitschuifbare eettafels