Uitschuifbare eettafels

Uitschuifbare eettafels met een aanzetblad zijn ideaal, want je creëert snel en eenvoudig extra zitplaatsen. Handig voor een etentje met een groot gezelschap, verjaardagen en de feestdagen. Onze uitschuifbare eettafels zijn eenvoudig te bedienen.

  • altijd vrijblijvend advies
  • passend bij jou
  • 100% tevredenheidsgarantie

Uitschuifbare eettafels

Uitschuifbare eettafels met een aanzetblad zijn ideaal, want je creëert snel en eenvoudig extra zitplaatsen. Handig voor een etentje met een groot gezelschap, verjaardagen en de feestdagen. Onze uitschuifbare eettafels zijn eenvoudig te bedienen. Zo heb je binnen een handomdraai 2 of zelfs 4 extra zitplaatsen. Benieuwd naar onze uitschuifbare tafels? Kom langs in onze showroom!

kleurstaal de houtfabriek houten vloer sample zwart

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Uitschuifbare eettafels samenstellen

Zodra de afmeting bepaald is, kies je het type blad en onderstel. Ga je voor licht of juist voor een donker eikenblad? Of kies jij voor 100% keramisch en ga je dus helemaal mee met de huidige trend van natuurlijke materialen? De metalen poten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aan jou om de kleur van het metalen onderstel te kiezen en zo tot het gewenste effect te komen. Van roestkleur tot wit; er is een legio aan mogelijkheden zodat de tafel altijd mooi past in jouw interieur. Het uitschuifsysteem is onzichtbaar onder het tafelblad verwerkt. Hierdoor zie je tijdens het dagelijks gebruik niet dat de tafel uitschuifbaar is. Wil je de mogelijkheden bespreken en het systeem uitproberen?

Binnenkort zijn er diverse modellen te bewonderen in onze showroom. Bel vooraf voor meer informatie.

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024