Home // Tafels op maat // Uitschuifbare eettafels

Uitschuifbare eettafels

Met uitschuifbare eettafels creëer je snel en eenvoudig twee extra zitplaatsen. Handig voor een etentje met een groot gezelschap, verjaardagen en de feestdagen. Er zijn twee manieren waarop de tafel verlengd kan worden. Bij uitschuifbare eettafels wordt het extra tafelblad onzichtbaar verwerkt onder het bestaande tafelblad. Aanzetbladen worden eenvoudig aan de tafel gehangen. Benieuwd welk systeem het beste bij jou past? Kom gerust langs en ervaar zelf wat jou het meest aanspreekt.

Uitschuifbare eettafels op maat

Afmeting
Bladdikte
Houtsoort
Onderstel
Kleur

Uitschuifsysteem

Het voordeel van een eettafel met een uitschuifsysteem is dat deze oogt als een normale eettafel. Het extra blad zit slim verwerkt onder het tafelblad. Wil je snel meer zitplaatsen creëren? Trek de poten van de tafel naar je toe en leg het extra blad op de poten. De tafel is meteen klaar voor gebruik. Het onderstel is verkrijgbaar in zowel hout als staal.

 

Aanzetblad

Zwevende aanzetbladen geven een mooi ruimtelijk effect. Aan de kopse kant van de tafel bevinden zich openingen. Hier wordt het aanzetblad in geschoven. Dit systeem is eenvoudig in gebruik en goedkoper dan het uitschuifsysteem. Het blad moet wel elders in huis opgeslagen worden.

Uitschuifbare eettafels op maat

 

Uitschuifbare eettafels op maat laten maken

In onze showroom hebben we een uitschuifbare tafel met beide systemen staan. Tafelmodellen Alpha en Vingerlas zijn het meest geschikt als uitschuifbare eettafel. Deze  modellen hebben een houten onderstel. Ben je op zoek naar een uitschuifbare industriële tafel?  De Alpha is ook verkrijgbaar met een stalen onderstel. Kom langs en probeer beide systemen uit. Nadat je jouw uitschuifbare eettafel hebt samengesteld, gaan onze meubelmakers voor jou aan de slag. Zodra jouw uitschuiftafel klaar is, komen we hem op afspraak bij jou bezorgen en monteren.

Laat je inspireren door onze uitschuifbare eettafels

Meer uitschuifbare eettafels bekijken?Bekijk alle uitschuifbare eettafels