Vloerkleden

Een vloerkleed zorgt voor warmte, sfeer en eenheid in je interieur.

dit wil ik

Perletta & Loook

In samenwerking met Interieurdesign Studio Est. 2011 bieden wij de prachtige vloerkleden van Perletta aan. Deze kleden worden gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol. De vezels van deze schapenwol zijn langer waardoor ze slijtvaster zijn en minder zullen pluizen. De kleden worden op maat gemaakt.

Naast Perletta bieden we ook de vloerkleden van het Belgische merk LOOOK aan. De collectie bestaat uit handgeknoopte en handgeweven tapijten uit India geproduceerd in natuurlijke vezels: wol, hennep en viscose. Er zijn standaardmaten beschikbaar die meestal op voorraad zijn. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk.

In onze showroom kun je alle stalen komen bekijken.

Tip! Neem wat stof-, verf en/of behangstalen mee om de juiste kleur te bepalen.

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Paul Hekman

Eigenaar De Houtfabriek

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag vanaf de start met het kiezen van jouw droomvloer. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom. Plan hieronder een afspraak, of kom gewoon even langs.