Voor Stylisten &
architecten

Ben je stylist of (interieur)architect? Wij werken graag samen met specialisten. Samen met jou en je klant zorgen we voor prachtige op maat gemaakte vloeren, met unieke patronen en kleuren. Bekijk ons partnerprogramma.  • altijd vrijblijvend advies
  • een duurzame keuze
  • ook bij vloerverwarming
  • 100% tevredenheidsgarantie

Jouw klant,
in goede handen

Met ons brede assortiment, hoogwaardige hout uit duurzame bossen en perfecte afhandeling maken wij het verschil. Bij ons is maatwerk mogelijk en nemen we je klant graag aan de hand mee door de mogelijkheden. Wij blinken uit in snelheid, afwerking en precisie. Kortom: bij ons is je klant in goede handen.

Wij werken graag samen met designers in de vorm van commissie via ons partnerprogramma. Weten hoe het werkt? Vraag een gesprek aan.

Vraag kleursamples aan

Kleursamples
reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Paul Hekman

Eigenaar De Houtfabriek

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag vanaf de start met het kiezen van jouw droomvloer. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom. Plan hieronder een afspraak, of kom gewoon even langs.