Home - Houten wandpanelen

Houten wandpanelen

Houten Wandpanelen bestellen

Wil je meteen aan de slag? Bestel de houten wandpanelen dan via onze webshop. Je kan kiezen voor WoodUpp panelen met een maximale lengte van 240 cm, de stijlvolle Lynwood panelen met een lengte van 240 tot 305 cm of waterdichte wandpanelen van Lamelio. Wil je de kleurstalen eerst in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom of bestel kleurstalen. De showroom van de Houtfabriek vind je in Westbroek, onder de rook van Utrecht.

Showroom bezoeken

 

Lees meer in onze brochure. Download HIER         

 

Akoestische panelen

Houten wandpanelen geven elke ruimte een stijlvolle uitstraling. Plaats ze horizontaal, verticaal of diagonaal voor een speels effect. Deze kant en klare akoestische wandpanelen zijn eenvoudig op maat te maken en te monteren, zowel aan de wand als aan het plafond. Bekleed een hele wand, creëer een accentmuur of maak een hoofdbord achter je bed. Vanwege de eenvoudige en snelle montage is dit geschikt voor elke doe-het-zelver.

Houten wandpanelen woonkamer

 

Houten wandpanelen

 • Geschikt voor wand en plafond
 • Plaats horizontaal, verticaal of diagonaal
 • Geluidsabsorberende vilten achterwand
 • Eenvoudige en snelle montage
 • Verkrijgbaar in 8 kleuren
Wandpanelen bestellen

 

Houten wandpanelen slaapkamer

 

Geluiddempend

Ervaar je thuis of op kantoor problemen met de akoestiek? Door houten wandpanelen aan de muur of aan het plafond te monteren, worden galm en echo ingeperkt. Het akoestische vilt achter de houten latten werkt namelijk geluiddempend. De wandpanelen zijn zelfs van klasse A als je minerale wol achter de panelen plaatst.

Duurzame materialen

Duurzaamheid en natuurlijke materialen staan hoog bij ons in het vaandel. De kant-en-klare wandpanelen bestaan uit een combinatie van MDF, eiken en akoestisch vilt. Het MDF en eikenfineer zijn gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Het akoestische vilt is gemaakt van gerecycled plastic.

Eenvoudige en snelle montage

De wandpanelen zijn simpel en zeer eenvoudig te monteren. De montage van deze panelen is dus een goed uitvoerbaar DIY project. Ook professionals kunnen veel tijd besparen bij het monteren. Bekijk hier hoe je instructies voor de montage. Echt waar, je kunt dit zelf!

Wandpanelen bekijken

 

 

Kenmerken houten wandpanelen

 • Afmetingen WoodUpp akoestische wandpanelen H 2400 x B 600 x D 22 mm.
 • Afmetingen Lynwood akoestische wandpanelen H 3050 x B 600 x D 22 mm.
 • Het zwarte akoestische vilt is gemaakt van gerecycled plastic.
 • Geluidsabsorberend, elimineert galm en dempt geluid.
 • De MDF latten zijn voorzien van eikenfineer.
 • Zowel het MDF als fineer zijn gemaakt van duurzaam hout.
 • Verkrijgbaar in 8 kleuren.
Wandpanelen bestellen

 

Houten wandpanelen kleuropties

 

Waterdichte wandpanelen bestellen

Met de waterdichte wandpanelen van Lamelio verander je jouw interieur op een hele simpele en unieke manier. Deze kunststof wandpanelen zijn gemaakt van polystyreen (kunststof), waardoor ze waterdicht zijn, en ze zijn voor 80% recyclebaar. Dit is dus een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Er zijn vier verschillende collecties: de slim line, variety of form, minimalistic shape en timeless shape. Zo kun je kiezen voor wandpanelen die het beste bij jouw interieur passen.

 

Waterdichte wandpanelen

 

Kenmerken waterproof wandpanelen

Deze wandpanelen zijn waterproof. Je kunt ze dus, in tegenstelling tot de houten wandpanelen, ook in de badkamer, keuken en serre plaatsen. Ook kunststof wandpanelen helpen bij het verbeteren van de akoestiek. Deze wandpanelen zijn verkrijgbaar in 270 x 12,2 cm. De montage van Lamelio wandpanelen is makkelijk en snel. Je zaagt de panelen op maat en lijmt ze tegen de muur met montagekit. De panelen zijn erg licht; dit maakt het monteren nog eenvoudiger.

Wil je waterdichte kunststof wandpanelen bestellen? Dat kan gemakkelijk via onze webshop.

Waterdichte wandpanelen bekijken