Ovale eettafels

Ovale eettafels doorbreken de rechte lijnen in het interieur. Vanwege de zachte vorm past dit type eettafel in vrijwel elke ruimte. Ga je voor een ranke Scandinavische look of mag de tafel juist wat robuuster worden? Op basis van jouw voorkeuren stel je eenvoudig een ovale eettafel samen die past bij jou en jouw interieur.

  • altijd vrijblijvend advies
  • praktische vorm
  • 100% tevredenheidsgarantie

Ovale eettafels

Wist je dat je bij ons jouw ovale eettafel zelf kunt samenstellen? Je kiest eerst het model, dan de afmeting en tot slot de kleurafwerking. Omdat er veel opties zijn, nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Daar kun je in alles rust onze ovale tafels bekijken en jouw ideale tafel naar wens samenstellen. Plan je bezoek en laat je alvast inspireren door onze ovale tafels.

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024