Ronde eettafels

Ronde eettafels zijn terug van weggeweest. De combinatie van hout en staal geeft deze klassieker een moderne uitstraling. Het robuuste houten blad en het onderstel van hout in combinatie met staal vormen samen een sfeervolle ronde eettafel. Door te variëren in kleur en te spelen met de afwerking, ontstaat uiteindelijk de ronde eettafel die bij jou past.

Ronde eettafels

In een strakke rechthoekige ruimte kan een ronde tafel net wat speelser zijn. Een ronde tafel zorgt voor gezelligheid!

Nadat je een model hebt gekozen, stel je in enkele stappen jouw ronde tafel samen. Eerst kies je de gewenste afmeting. Vervolgens kies je zelf de houtsoort en kleurafwerking.  Kom in onze showroom jouw eettafel samenstellen. We nemen dan graag de mogelijkheden met je door.

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024