Ronde eettafels

Ronde eettafels zijn terug van weggeweest. De combinatie van hout en staal geeft deze klassieker een moderne uitstraling. Het robuuste houten blad en zwarte stalen onderstel vormen samen een sfeervolle ronde eettafel. Ben je juist op zoek naar een ronde eettafel die past binnen een Scandinavische interieur? Combineer dan een slank rond tafelblad met een rank onderstel. Door te variëren in kleur en te spelen met de afwerking, ontstaat uiteindelijk de ronde eettafel die bij jou past.

  • altijd vrijblijvend advies
  • compleet op maat
  • praktisch model
  • 100% tevredenheidsgarantie

Ronde eettafels
samenstellen

Wij hebben alvast enkele ronde tafel modellen voor jou geselecteerd. Nadat je een model hebt gekozen, stel je in enkele stappen jouw ronde tafel samen. Eerst kies je de gewenste afmeting. Vervolgens kies je zelf de kleur van het blad en het type onderstel. Bij enkele modellen is het ook mogelijk om te kiezen voor een verjongd blad. Bij dit type blad loopt de tafelrand mooi schuin naar binnen af. Het resultaat is altijd een tafel op maat die volledig past in jouw interieur. Omdat er meerdere opties zijn, adviseren wij je graag. Kom in onze showroom jouw eettafel samenstellen. We nemen dan graag de mogelijkheden met je door.

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Ronde tafel op maat laten maken

Stel met ons jouw ideale ronde eettafel samen. De stappen zijn eenvoudig. Je kiest eerst het gewenste model en de ideale afmeting. Daarna kies je de kleurafwerking en het stalen onderstel. Binnen deze stappen zijn er meerdere opties. Laat je ook inspireren door de industriële tafels die wij al hebben geleverd. Je bent van harte welkom in onze showroom om jouw ideale ronde tafel samen te stellen. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024