Home - Blog // Wandpanelen in de badkamer voor een luxe uitstraling

Wandpanelen in de badkamer voor een luxe uitstraling

Heb je plannen om wandpanelen in de badkamer te (laten) plaatsen? Een goed idee als je wil gaan voor een stijlvol interieur dat makkelijk te onderhouden is en wat je simpel zelf kan bevestigen. De Houtfabriek heeft een breed assortiment in huis. We tippen je graag over de mooiste opties.

Wandpanelen in de badkamer: kan dat?

Het is mogelijk om houten wandpanelen in de badkamer te plaatsen als mooie toevoeging aan de ruimte. Houd er dan wel rekening mee dat de panelen niet op natte plekken bevestigd kunnen worden. Daarom is het bijvoorbeeld niet aan te raden om de panelen in de douche te plaatsen, maar kun je het wel als een accent aanbrengen op een plek die niet zo volledig vochtig wordt. Bevestig het bijvoorbeeld aan de muur achter je wastafel, of aan het plafond. Je kunt ook LED-licht door het hout heen laten komen.

Disclaimer: bij gebruik van wandpanelen in de badkamer, kunnen we geen garantie geven. 

wandpanelen badkamer

Een brede keuze aan wandpanelen

Bij de Houtfabriek hebben we verschillende soorten en kleuren wandpanelen in huis. We hebben meerdere  kleuren waar je uit kan kiezen. Daarnaast gebruiken we diverse soorten materialen: walnoot of gerookt, rustiek en naturel eikenhout. Ook in het patroon kun je variëren tussen een horizontale, verticale of diagonale legging. Kortom: er zijn vele opties om  je badkamer met wandpanelen een upgrade te geven.

wandpanelen badkamer

Wandpanelen bij de Houtfabriek: duurzame kwaliteit

Bij De Houtfabriek hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze wandpanelen zijn dan ook gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen, zoals MDF en vilt, of hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Bovendien hebben de wandpanelen akoestisch vilt erachter, waardoor ze ook nog eens geluiddempend zijn. Met onze wandpanelen haal je dus stijl, een betere akoestiek én duurzaamheid in huis.

wandpaneel toilet

Wandpanelen zelf bevestigen: een leuk DIY-project

Omdat we onze wandpanelen kant-en-klaar leveren kan je met de tips van onze professionals de wandpanelen helemaal zelf plaatsen. Een leuk project voor een vrije middag!

Neem een kijkje in onze showroom

Ben je benieuwd hoe de wandpanelen er in het echt uit zien? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Neem alvast een kijkje online voor de opties en prijzen van de wandpanelen, of bestel wat samples om thuis te kijken welke kleur het beste staat.

Tags


Meest recente berichten

Alles over de Hongaarse puntvloer

Je kunt geen interieurblad openslaan of hij staat er wel in: de visgraatvloer. Tegenwoordig zie je de razend populaire vloer overal voorbijkomen. Gaat jouw hart sneller kloppen van een visgraatvloer, […]

LEES MEER

Dit doet een visgraatvloer met je woning

Je hebt ze inmiddels vast al honderd keer voorbij zien komen: visgraatvloeren. Tegenwoordig zijn ze ontzettend populair, maar deze trend is zeker niet nieuw. Wist je dat ze al gespot […]

LEES MEER

Tips: houten vloeren schoonmaken

Een authentieke houten vloer is natuurlijk een investering. Daar ben je zuinig op. Doordat je dagelijks loopt op je vloer, kan deze schraal worden. Ook kunnen er loopsporen ontstaan. Op […]

LEES MEER