Wandpanelen in de badkamer

Heb je plannen om wandpanelen in de badkamer te (laten) plaatsen? Een goed idee als je wil gaan voor een stijlvol interieur dat makkelijk te onderhouden is en wat je simpel zelf kan bevestigen. De Houtfabriek heeft een breed assortiment in huis. We tippen je graag over de mooiste opties.

  • breed assortiment
  • een duurzame keuze
  • ook in de badkamer
  • 100% tevredenheidsgarantie

Wandpanelen in de
badkamer: kan dat?

We raden het niet aan om houten wandpanelen in de badkamer te plaatsen. Gelukkig hebben we een waterdicht alternatief: onze Lamelio wandpanelen. Deze wandpanelen zijn gemaakt van kunststof en dus waterproof. Je kunt ze, in tegenstelling tot de houten wandpanelen, ook in de badkamer, keuken, serre en zelfs in de sauna plaatsen. Deze wandpanelen zijn verkrijgbaar in 270 x 12,2 cm. De montage van Lamelio wandpanelen is makkelijk en snel. Je zaagt de panelen op maat en lijmt ze tegen de muur met montagekit.

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Een brede keuze aan wandpanelen

Bij de Houtfabriek hebben we verschillende soorten en kleuren wandpanelen in huis. We hebben meerdere  kleuren waar je uit kan kiezen. Daarnaast gebruiken we diverse soorten materialen: walnoot of gerookt, rustiek en naturel eikenhout. Ook in het patroon kun je variëren tussen een horizontale, verticale of diagonale legging. Kortom: er zijn vele opties om  je badkamer met wandpanelen een upgrade te geven.

Duurzame wandpanelen bij de Houtfabriek

Bij De Houtfabriek hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Onze wandpanelen zijn dan ook gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen, zoals MDF en vilt, of hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Bovendien hebben de wandpanelen akoestisch vilt erachter, waardoor ze ook nog eens geluiddempend zijn. Met onze wandpanelen haal je dus stijl, een betere akoestiek én duurzaamheid in huis.

Wandpanelen zelf bevestigen: een leuk DIY-project

Omdat we onze wandpanelen kant-en-klaar leveren kan je met de tips van onze professionals de wandpanelen helemaal zelf plaatsen. Een leuk project voor een vrije middag!

Neem een kijkje in onze showroom

Ben je benieuwd hoe de wandpanelen er in het echt uit zien? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Neem alvast een kijkje in onze webshop voor de opties en prijzen van de wandpanelen, of bestel wat samples om thuis te kijken welke kleur het beste staat.

reviews
Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Christa Kramer

"Heel blij en tevreden zijn wij met onze mooie nieuwe houten geoliede vloer. Het personeel van De Houtfabriek heeft ons geweldig geholpen vanaf het moment dat we binnenliepen in het pand in Westbroek tot aan de afwerking van de vloer. Ze zijn professioneel en deskundig en hebben niks teveel gezegd: het eindresultaat voldoet volledig aan de eisen."

2 april 2024