RMC LIMESPOT REMOVER 500ML

23.95

RMC) Limespot Remover 500ml  is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende vlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlakte. Speciaal voor kalkvlekken en andere alkalische vlekken en kan ook ingezet worden bij witte kringen.

Categorie:
reviews
Maria van der Linde | Lima Design

Wij bij Lima Design, verwijzen onze klanten met veel plezier door naar de Houtfabriek. Een kwalitatief goede en mooie vloer vormt de basis van elk interieurontwerp, en daarvoor ben je bij de Houtfabriek aan het juiste adres. Hun expertise, focus op duurzaamheid en persoonlijke benadering maken het eenvoudig om hen van harte aan te bevelen. Wij waarderen de fijne samenwerking en zijn blij dat we onze klanten kunnen voorzien van deze uitstekende service.

10 oktober 2024

Joyce Postma

"Wat een prachtvloer is het geworden! Voor mijn vragen werd door Folkert uitgebreid de tijd genomen. Hij dacht met mij mee en kwam met een advies op maat. De naturel olie is boven verwachting mooi en de vloer is met vakmanschap gelegd. Ik kan De Houtfabriek aan iedereen aanraden!"

7 maart 2024

Laura Engels – Le Living Interieurontwerp

'De Houtfabriek is mijn vaste leverancier voor houten vloeren. Ze zijn heel meedenkend en leveren mooi werk. Ik word altijd heel blij van de deskundige uitleg over de verschillende typen vloeren en de pro's & con's. Hierdoor kan ik mijn klanten ook nog beter adviseren en krijgen we het beste resultaat.’

12 september 2024

Paul Hekman

Eigenaar De Houtfabriek

bezoek showroom

Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek

0346 – 28 26 63

Di / Za van 10:00 tot 17:00

[email protected]

Binnen 1 werkdag reactie

Neem contact op of kom langs

We helpen je graag vanaf de start met het kiezen van jouw droomvloer. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom. Plan hieronder een afspraak, of kom gewoon even langs.