Home - Mobitec stoelen

Mobitec stoelen

Naast meubels kan je bij ons ook stoelen op maat samenstellen. Je hebt ruime keus uit diverse modellen, stofferingen en onderstellen; van kuipstoeltjes tot stoelen met armleuning, bekleed met zacht textiel of stoer leer. Kies jij voor een houten onderstel of juist een rank exemplaar van staal? In onze showroom stel je eenvoudig jouw ideale Mobitec stoelen samen. Kijk ook even in onze webshop voor de basis modellen van Mobitec.

Afspraak maken

 

Mobitec stoelen

 

Modellen, stoffering en onderstellen

Mobitec biedt ruime keus aan modellen, stofferingen en onderstellen. Met meer dan 100 verschillende modellen heb je een zeer ruime keuze. Benieuwd naar de modellen? Laat je inspireren door onze nieuwe collectie Mobitec stoelen. In onze webshop vind je de basis modellen van Mobitec die je zelf kunt personaliseren. Bij enkele modellen kun je de stoel met verschillende stoffen of materialen laten bekleden. Als extra service kun je zelfs je eigen stof aan leveren. De onderstellen zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten en staal.

 

Mobitec stoel op maat

Mobitec stoelen kan je zelf volledig samenstellen. Daarbij maak je een aantal keuzes, zoals het model, uitgevoerd met of zonder armleuning. En of je voor een zachte stof of juist de leren uitvoering gaat. Ook kan je voor een extra speels effect kiezen met meerdere kleuren, een patroon, gekleurde knopen of gekleurde stiksels. Ook voor het onderstel bepaal je zelf de look; van hout tot metaal. De stoelen worden standaard geleverd met viltglijders, maar ook wieltjes behoren tot de mogelijkheden.

 

Stel jouw ideale stoelen samen

Wil je zelf een stoel of eetkamerstoelen samenstellen? Laat je inspireren door de stoelen in onze blog en op onze inspiratiepagina. Neem een kijkje in de webshop voor onze standaard modellen. Wij raden altijd aan om even een bezoek te brengen aan onze showroom. Dan ervaar je zitcomfort van de uiteenlopende modellen en kies je gemakkelijk het gewenste onderstel en de stoffering.

 

Showroom bezoeken

Mobitec stoelen

Mobitec stoelen

Mobitec stoelen

Mobitec stoelen

Laat je inspireren door onze mobitec stoelen

Meer mobitec stoelen bekijken?Bekijk alle mobitec stoelen