Interieuradvies: de ideale oplossing!

Heb je net een nieuw huis gekocht of is je huidige interieur toe aan een opfrisbeurt? Een huis warm en sfeervol aankleden kan soms best een uitdaging zijn. Want straks past die nieuwe stoel die je net hebt gekocht, toch niet helemaal bij de eettafel en buffetkast. Heb je weleens gedacht aan interieuradvies? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over interieuradvies.

Interieuradvies: de ideale oplossing!

Interieuradvies: de ideale oplossing!

Waarom interieuradvies?

Misschien herken je dit wel: je koopt allerlei spullen om je huis sfeervoller te maken, maar als je het allemaal hebt uitgepakt en bij elkaar hebt gezet, ben je misschien toch teleurgesteld. In je hoofd paste het misschien toch nét even beter bij elkaar. Wellicht heb je een lastig huis met scheve wanden of rare hoeken. Heb je al eens gedacht aan een interieuradviseur? Er kijkt dan een professional naar jouw unieke situatie en je krijgt passend interieuradvies.

 

Interieuradvies: de ideale oplossing!

 

In het pand van De Houtfabriek is interieurstudio Nicole & Fleur gevestigd. Bij hen kun je al sinds 2012 terecht voor interieuradvies. Na hun advies kun je zelf aan de slag óf je kunt het volledig bij hen uit handen geven. Nicole en Fleur focussen zich op identiteit en beleving. Je mag er dus zeker van zijn dat je een uniek en stijlvol interieur krijgt.

Interieuradvies: de ideale oplossing!

 

Hoe ziet interieuradvies eruit?

Je kunt kiezen voor een totaalconcept met adviezen over de indeling, lichtplan, stijl, producten, maatwerk en styling. Volgens Nicole en Fleur zit hier de kracht van een goed interieur. Heb je liever alleen advies over bijvoorbeeld de indeling, stijl of ontwerp van een maatwerk meubel? Ook dat is mogelijk: kies dan voor een los interieuradvies.

Interieuradvies: de ideale oplossing!

 

Interieuradvies over meubels op maat

Wil je echt een interieuradvies dat helemaal is afgestemd op jouw woning? Laat de interieurstylisten dan ook meedenken met zelf samengestelde meubels. Dit zorgt namelijk voor veel mogelijkheden binnen je interieur. Zo is het mogelijk om een volledig nieuw ontwerp te maken met maatwerk meubels. Dan creëer je echt een uniek interieur. Bij De Houtfabriek kun je terecht voor meubels op maat. De mogelijkheden in een meubelwinkel zijn vaak beperkt, omdat zij standaard maten hanteren. Bij ons krijg je veel meer keuzemogelijkheden.

Interieuradvies: de ideale oplossing!

 

Tafel samenstellen

In de keuken wil je misschien een prachtige eethoek creëren. Dan kan een tafel natuurlijk niet ontbreken. Ben je fan van een houten eettafel? Bij ons bepaal je zelf de gewenste maat, het type blad, de bladdikte, de vorm, de afwerking en het onderstel. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om te gaan voor een ‘normale’ of een uitschuifbare eettafel.

Interieuradvies: de ideale oplossing!

 

Stoelen en banken op maat

Ook een stoel kun je volledig bij ons samenstellen. Zo heb je keuze uit een ruim assortiment aan modellen. Je bepaalt daarna de stoffering en het onderstel zelf. Of wat dacht je van een op maat gemaakte bank? Bij De Houtfabriek is van alles mogelijk om jouw meubels volledig af te stemmen op jouw interieur en type woning.

Interieuradvies: de ideale oplossing!

 

Ben je aan het overwegen om interieuradvies te nemen? Denk dan zeker eens aan Interieurstudio Nicole & Fleur. Als je er dan toch bent, neem dan ook gelijk een kijkje in onze showroom. Zo ontdek je meteen de kwaliteit en kleuren van al onze producten. Wie weet staat er straks ook een op maat gemaakt meubel in jouw unieke interieur. Zien we je snel in onze showroom?