Geeft je vriend tussen de 2500 - 5000 euro uit....dan kan je kiezen uit deze cadeau's:

Cadeaubon houtfabriek

Cadeaubon t.w.v. 100 euro

Kies uit meer dan 200+ cadeaubonnen

wijnpakket houtfabriek

Wijnpakket t.w.v. 150 euro

Onze buurman heeft een prachtig bedrijf in de beste wijnen. Kom weer een keer naar Westbroek en zoek de beste wijnen samen met hem uit.

Weekendtrip de Houtfabriek houten vloeren

Weekendtrip Met Diner

Een weekendje zorgeloos genieten van elkaar, de mooie omgeving en van lekker eten? Dat kan met de Bongo Weekendtrip met Diner. Hiermee kunnen twee personen overnachten in een comfortabel hotel met ontbijt en 's avonds smullen van een smakelijk diner.

zelf vliegen de Houtfabriek houten vloeren

Zelf vliegen met 2 passagiers

Vlieg boven de Veluwe en neem twee passagiers mee! Heb jij altijd al willen ervaren hoe het voelt om als een echte piloot in een vliegtuigje te vliegen? Met deze belevenis mag jij met twee passagiers de lucht in om de Veluwe van boven te bewonderen!

accuboor de houtfabriek houten vloeren

Accuboor Bosch

Het handigste cadeau....accuboormachine van Bosch. Deze heeft elk huishouden nodig.

Google nest hub de houtfabriek houten vloeren

Google Nest Hub 2

De Google Nest Hub 2 is een smart home hub met beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Schakel jouw smart lampen in, lees recepten af of luister je favoriete muziek in goede geluidskwaliteit.

broodbakmachine de houtfabriek houten vloeren

Broodbakmachine

Als je tijdens de lunch wel eens bij ons bent geweest dan moet de geur van vers brood je tegemoet zijn gekomen. Elke dag bakken wij namelijk vers brood voor de lunch