Home - Review

Reviews

Wij hebben jarenlange ervaring met houten vloeren en tafels op maat. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop; het is belangrijk dat je krijgt wat je in gedachten had. En ook nog eens lang mee gaat. Wij maken ook duidelijke afspraken met onze klanten, zodat je weet waar je aan toe bent. Regelmatig verwelkomen wij een nieuwe klant via een bestaande klant. De beste vorm van reclame, toch?

Wij hebben met bewondering gekeken naar de houten tafel, die U voor ons hebt gemaakt! Wat een stuk vakwerk! Onze complimenten en dank voor de keurige afhandeling.

 

Theo en Ria Stuijvenberg

5

Heel blij met onze eiken parketvloer! Hij is mooi strak gelegd en de kleur is zoals gehoopt. De legger heeft de plinten ook netjes geplaatst. Wij zijn erg tevreden!

Eiken parketvloer rustiek

Anoniem

4

De combinatie van het rustieke hout en industriële staal staat prachtig in het restaurant van ons theater. Goede service en snelle levering.

Houten tafels op maat

Theater SPANT! Bussum

5

Ontzettend blij met onze nieuwe houten vloer! Leuk team en goede parketteurs. Nadat onze vloer gelegd was, hebben mijn ouders ook een houten vloer aangeschaft bij de Houtfabriek. We zijn erg tevreden!

Bekijk mijn vlog tijdens het legproces:

Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem
Actrice en presentatrice

5

Super blij met onze hele mooie houten vloer. Goede service voor de klant!

Houten vloer
 

Inge

4

Toen wij in verband met een verhuizing naar Amsterdam een houten vloer uit gingen kiezen kwamen we terecht bij de Houtfabriek in Westbroek. We werden heel prettig te woord gestaan en geholpen door Paul. Inmiddels is de houten vloer op vloerverwarming gelegd door een echte vakman. Hij ligt er dus mooi en strak in. Wij kregen zelfs complimenten van onze verwarmingsmonteur over het feit dat er een goede tussenlaag gebruikt was tussen de vloerverwarming en de houten vloer. Vaak wordt er van alles tussen gelegd en dat is meestal alleen maar slecht voor de capaciteit van de vloerverwarming. Wij zijn heel erg blij met onze mooie vloer. Iedereen die bij ons komt vraagt ook waar de houten vloer vandaan komt en vinden hem prachtig. Hij is super makkelijk in onderhoud en we zijn blij dat we ervoor gegaan zijn. Het is het eerste wat je ziet als je elke dag in je huis loopt. Het was de besteding meer dan waard. Dus als je een nieuwe vloer nodig hebt, ga dan zeker even langs bij de Houtfabriek.

Gerookte houten vloer

José & Albert

5

Een paar maanden geleden reden we toevallig door Westbroek. Het bord ‘de Houtfabriek’ viel ons op en thuisgekomen keken we online of ‘de Houtfabriek’ een eettafel kon leveren. Daar waren we sinds onze verhuizing, nu een jaar geleden, naar op zoek. Een tocht langs meubelwinkels voor allerlei smaken had ons geleerd dat wat wij wilden of heel erg duur was of er niet goed uitzag. Wilden we dan zo iets bijzonders? Helemaal niet! We wilden een eenvoudige, robuuste tafel, stoer en simpel, wel lang, voor onze grote eetkamer.

Een bezoekje aan de Houtfabriek verliep voorspoedig Paul liet ons diverse mogelijkheden zien. We besloten meteen te bestellen. Vanmiddag is onze tafel gebracht en we zijn er zo blij mee! De afmeting is precies goed voor de lange eetkamer, de tafel combineert prima met de overige meubels en de vloer. Dit is echt value for money.

Fam. Hofhuis

5

We zochten een eettafel die goed zou passen in ons compleet gerenoveerde huis. We hadden een redelijk goed beeld van wat we wilde, maar de lange zoektocht langs meubelboulevards en speciaalzaken was ontzettend frustrerend: nergens een lange, no-nonsense, strakke tafel te vinden, zonder poten op de hoek. Het laatste was van belang vanwege een eettafelbank. Via internet zijn we bij de Houtfabriek terecht gekomen. Ons bezoek daar inspireerde ons verder: alles was mogelijk. Met behulp van de voorbeelden van de Houtfabriek hebben we een tekening gemaakt van een tafel met een RVS onderstel (twee kolommen) en een bamboe blad. Alles is precies op maat bedacht (dikte en bewerking blad, hoogte en lengte, plaatsing en afwerking RVS onderstel) en het is precies zo uitgevoerd. Helemaal volgens afspraak. We hebben nog vooraf ook elders geïnformeerd naar de kosten van een dergelijk tafel en hebben om de offertes van andere bedrijven enorm gelachen. Behalve de kwaliteit en mogelijkheden, blinkt De Houtfabriek ook uit in de transparante manier van kostenberekening. Onderhandelen is hierdoor overbodig want de kosten zijn aanzienlijk lager dan elders – zonder enige compromis op kwaliteit. We hebben een bijzonder tafel die 100% op maat is gemaakt en voor een (transparante) prijs die heel veel minder is dan elders. Bedankt!

Frank

5

Wij zijn super goed geholpen door de Houtfabriek bij het kiezen van onze beneden vloer! Er ligt nu een mooie houten visgraat vloer in ons huis, helemaal naar onze wensen. Ze hebben alle aandacht voor je en dat merk je bijvoorbeeld in het goed achterhalen in wat voor vloer je precies wilt. Vervolgens worden er mogelijkheden laten zien waar je zelf niet snel op komt. Ook wordt je goed meegenomen in hoe het proces gaat verlopen. Er is een goede afstemming tussen de verschillende mensen waarmee je contact hebt in de winkel, het inmeten en degene die de vloer komen leggen. Iedereen denkt mee en geeft goed bedoelde adviezen. Wij hadden korte tijdslijnen voor levering en het leggen van de vloer. Ook daar is de Houtfabriek erg meedenkend en flexibel in. Kortom, echt een aanrader voor als je een hele mooie houten vloer wilt van een goede kwaliteit en met goede service voor de klant!

Whitewash vloer visgraat
 

Inge & Marinus

4

Na het kopen van onze nieuwe woning was het vrij vlot besloten; hier moest een mooie houten vloer in komen. Enthousiast zijn we bij De Houtfabriek naar binnen gestapt. Een inspirerende showroom waar we de plattegrond van onze woning hebben laten zien, en een voorbeeld van een houten vloer die wij erg mooi vonden. Paul kwam vrij vlot met precies het houtsoort en kleur die wij voor ogen hadden, mooi rustiek eikenhout in de olie. We zijn daarnaast goed geadviseerd over de legrichting, legwijze, breedte van plank en plint en de olie om de perfecte vloer te creëren voor onze woning. Planning was voor ons ook belangrijk, met een geplande verhuizing én verbouwing kwam het redelijk precies maar ook dat was geen probleem. De vriendelijke legger van de Houtfabriek heeft echt vakwerk afgeleverd. Alle hoekjes, plintjes en buizen zijn perfect afgewerkt. Als kers op de taart zijn de keukenplinten passend gemaakt. Het resultaat is een vloer waarbij iedereen die binnenstapt even stil staat en ‘wow’ zegt; een strakke eikenhouten vloer die perfect past bij onze wensen, interieur en huis. Bedankt!

Houten vloer
 

Yoram & Petra

5

Ik heb onlangs een eiken vloer laten leggen door de Houtfabriek. Van te voren was ik redelijk zenuwachtig over de kleur, aangezien de houten vloer door mijn hele huis zou komen te liggen. Paul heeft mij goed geholpen bij het kiezen van de kleur. De vloer is in twee dagen prachtig gelegd. De kleur komt heel natuurlijk over. Wat ben ik er blij mee! De houten vloer heeft mooie knoesten maar het is niet te druk. Het is werkelijk een prachtige vloer geworden, waar ik elke dag van geniet en erg veel complimenten over krijg. Paul en zijn team hebben veel kennis en ik ben dan ook zeer professioneel geadviseerd door hen. Ik heb nu precies de vloer die past bij mijn huis en stijl. Daarnaast heb ik 2 eiken houten planken op maat laten maken voor mijn keuken. Deze zijn ook netjes gemonteerd.

Houten vloer en boomstam planken in keuken

Stephanie

5

Het meedenken, de uitwerking en afwerking zijn ons in alle opzichten goed bevallen. Wij zijn erg tevreden en blij met onze tafel op maat.

Lianne & Timon

4

De combinatie van de houten eettafels en het leer op de stoelen staat prachtig! Een mooie aanwinst voor ons kantoor.

Truus
Hitachi B.V.

4

Onze nieuwe gietvloer ligt door het hele huis. Heerlijk, geen drempels meer!

Bas & Theresa

5

De witte stalen deur geeft onze woonkamer een mooie open uitstraling.

Witte stalen deur
 

Fleur & Rogier

4

Ik kocht een nieuw huis in Utrecht. Althans, ‘nieuw’ is niet helemaal het goede woord in deze, want de woning was op het moment van de koop nog een bouwval. Nooit gedacht dat ik ooit zo’n project aan zou gaan, maar voor ik het wist zat ik om de tafel met een projectontwikkelaar, architect en aannemer. Zonder verbouw-ervaring moesten er weet-ik-hoeveel keuze’s gemaakt worden en knopen worden doorgehakt. Het enige wat ik zeker wist is dat er een geluidsstudio in het huis moest komen. Dagelijks presenteer ik de Coen & Sander show op Radio538 en voor overige werkzaamheden is m’n eigen plekkie in huis heel fijn! De verbouwing heeft zo’n 5 maanden geduurd. Met name aan het einde van de rit werd ik een beetje keuze-moe. Maar juist in deze laatste fase zijn de keuzes voor kleuren, gordijnen, inrichting en vloeren zo belangrijk.

De keuze voor de vloer hadden we uitgesteld tot het laatste moment. Via een tip kwamen we terecht bij De Houtfabriek. De mooie landelijke lokatie en de sfeervolle showroom vielen meteen in de smaak. We hadden alleen nog geen idee wat we precies wilden, en of we überhaupt hier onze houten vloer gingen kopen maar de eerste indruk was in elk geval goed! Mede door de prettige, ongedwongen en professionele manier waarop we werden geholpen waren we snel overtuigd van De Houtfabriek. We hebben eerst alle mogelijkheden rustig op ons in laten werken en zijn later teruggekomen om de uiteindelijke keuze te maken. De vloer werd een paar weken later keurig gelegd en ter plekke behandeld. Het resultaat mag er zijn! Toen de verhuizing achter de rug was, is Paul van De Houtfabriek nog even langs geweest om te inspecteren of de vloer er netjes bij lag. Ik ben blij met de mooie en degelijke eikenhouten vloer die zeker lang meegaat!

 

Coen Swijnenberg radio 538

Coen Swijnenberg | Radio 538

5

De stalen deur en tafel op maat geven karakter aan ons huis. De stalen deur is vakkundig gemonteerd. Erg blij mee!


 

Maureen & Patrick

4

De prachtige stalen deuren scheiden de ruimten in huis, zonder dat het ten koste gaat van het licht.

Stalen deuren op maat
 

Annette

5

Ik heb onlangs mijn eerste huis gekocht in Amsterdam. Een twee-kamerappartement, niet groot, maar wel precies wat ik zocht: meteen toen ik er binnen kwam was ik verkocht. Na alle koop-perikelen (hypotheek regelen, contracten tekenen, overdracht) kon het inrichten beginnen. Eén ding stond vast: ik kocht de eetkamerstoelen die al zo lang op mijn verlanglijstje stonden. Nu nog een eettafel. In een kleine woon-eetkamer past geen enorme tafel, maar de tafel zou wel de belangrijkste functie in de kamer krijgen: de plek voor etentjes, uitgebreid thee drinken, goede gesprekken, thuis werken… Een zoektocht in woonwinkels en op internet volgde. Maar hoeveel tafels er ook zijn, in alle soorten en maten, die ene precies passende vond ik niet. Totdat ik bij toeval de site van de Houtfabriek vond.
Per mail vroeg ik advies en een paar dagen later was ik op weg naar Westbroek. Paul nam uitgebreid de tijd om te horen wat ik wilde, alle mogelijkheden te laten zien en mee te denken. Onder het genot van een kop koffie ontstond op papier de tafel die ik zocht. Uiteindelijk werd de tafel op maat gemaakt, gebracht en ter plekke gemonteerd (rekening gehouden met de smalle Amsterdamse trapgaten). De tafel die eerst alleen in mijn hoofd bestond, staat nu in de woonkamer.

Heel erg bedankt!

Houten tafel op maat
 

Eva

4

Zeer tevreden over de prachtige, verouderde visgraat die bij ons is gelegd!

Fam. van Rosen

5

Geslaagd bij de Houtfabriek voor mooie en kwalitatief goede meubels voor op kantoor.

Dhr. Schaak

4

Het resultaat is verbluffend. Een unieke tafel die wat mij betreft een icoon is!

Houten tafel op maat
 

Femke & Ton

5

Paul nam alle tijd om ons te adviseren over afmetingen, kleuren en afwerkingen. We zitten graag met ons gezin aan onze nieuwe robuuste houten eettafel.

Cliff & Ricarda

4

Binnen een paar minuten tekenen hadden wij een beeld van de tafel. Het resultaat van onze tafel op maat is fantastisch. Vakmanschap!

Houten tafel op maat
 

Pauline & Joris

4

Prachtige houten vloer: mooi hout, goed gelegd en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Margreet & Sjaak

5

Zeer content met onze nieuwe houten vloer! Onze complimenten voor de nette afwerking en vakmanschap door de vloerleggers!

Pamona & Doro

5

Onze gietvloer is heel netjes aangebracht. Het voelt fijn aan en is makkelijk schoon te houden. Dat is erg handig met 2 kinderen!

Gietvloer
 

Eric & Marijn

4

Bij de Houtfabriek heb je veel keuze uit houten vloeren. Ze geven goed advies. Onze houten vloer is werkelijk prachtig gelegd.

Houten vloer
 

Erik & Cilia

5