Ter Hurne vloeren

De Duitse firma Ter Hurne is de producent van de Hywood collectie welke bij de Houtfabriek verkrijgbaar is.

 • vloerverwarming geschikt
 • echt hout
 • vanaf 95 euro inclusief leggen
 • geen onderhoud

Wat is fineerparket?

Fineerparket bestaat uit een aantal lagen. Het geheim zit hem in de speciale techniek welke gebruikt wordt om de delen onder hoge druk te verbinden met elkaar.

De basis (3) is een een HDF laag waarop een houten fineer (2) geperst wordt.  Deze houten laag wordt vervolgens met meerdere lagen lak (1)  behandeld om de plank onderhoudsvrij en beter belastbaar te maken.

parky vloeren opbouw

Voordelen

 • Fineerparket is zowel in planken als in visgraat  verkrijgbaar.
 • Onderhoudsvrij
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming
 • Door het click-systeem ook makkelijk zelf te leggen
 • Diverse kleuren verkijgbaar
 • Prijs is interessant

Wij werken met 2 merken welke superieur zijn in fineerparket.  Beide kwalitatief zeer goed.
Verschil tussen beide merken zit hem in de kleuren en afmetingen.

FAQ's

 • Wat kost een PVC vloer?

  Een PVC vloer kost inclusief het monteren en leveren tussen de 75 – 80 euro per m2.
  De kosten voor het egaliseren komt hier nog bovenop.  Indien dit nodig is dan komt er ongeveer nog 15-18 euro bij per m2.

 • Is PVC ook geschikt als trapbekleding?

  Ja,  PVC is geschikt als trapbekleding. Al de PVC voordelen kunt u ook op uw trap toepassen. Al onze PVC vloeren zijn onderhoudsarm, wat inhoudt dat u enkel de trap hoeft af te nemen met een licht vochtige doek. U hoeft de trap niet te oliën of te schuren.

 • Hebben jullie certificeringen op het PVC?

  Jazeker, bij het leveren van een topproduct hoort ook de zorg voor het milieu. Het milieu is van ons allemaal, waar ook ter wereld. Wij gaan daar graag zorgvuldig mee om. Daarom hechten we veel waarde aan het testen en keuren van onze producten. Onze vloeren voldoen aan onze hoogste milieu- en gezondheidseisen wereldwijd. De diverse labels en duurzaamheidscertificaten vormen daarvan het tastbare bewijs.

 • Hoe duurzaam is PVC?

  Bij het leveren van een PVC vloer hoort ook de zorg voor het milieu. Het milieu is van ons allemaal, waar ook ter wereld. Hier horen we op een zorgvuldige wijze mee om te gaan. Daarom hecht Therdex hier veel waarde aan.

  Als u kiest voor een PVC vloer, dan kiest u voor een sterke en stijlvolle vloer die lang meegaat. Een PVC vloer is in dat opzicht dus heel duurzaam. Bij Therdex maken we uitsluitend gebruik van veilige bio weekmakers. Dit is een weekmaker die gemaakt uit duurzame sojaolie. Onze bio-weekmaker is daardoor biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens en omgeving.

 • Wat is PVC?

  PVC is een hard en broos product op basis van aardolie (43%) en zout (57%). Therdex PVC-vloeren worden soepel gemaakt door het toevoegen van bio weekmakers. Het resultaat: een lichte, sterke en vooral duurzame PVC vloer.

reviews
Coen Swijnenberg (Radio DJ)

12 jaar geleden heeft de Houtfabriek de houten vloer in ons huis gelegd en toen we deze zomer zijn verhuisd heb ik ze meteen gebeld. Deze keer voor het geheel opschuren en lakken van de bestaande vloer. Deze was kwalitatief prima in orde maar kon wel wat onderhoud gebruiken. Het resultaat was verbluffend goed. De vloer is als nieuw. Zelfs een heftige vlek die in het hout was getrokken (en waar de vorige bewoners een kleed overheen hadden gelegd) is succesvol onder handen genomen. Wederom erg blij met het goede werk van de Houtfabriek!

18 maart 2024

Ray van de Brink

Zeer tevreden over De Houtfabriek! Mooie eikenhouten vloer van +/- 150m2 bij De Houtfabriek gekocht voor ons nieuwe huis. Zowel planken in lengte richting voor de woonkamer, als in visgraat voor 2 extra kamers. Super advisering en begeleiding (dank Folkert). De parketteur ook een absolute professionele topper. Tot in detail super netjes gelegd (dank Michiel). Heel erg bedankt en we zullen de volgende geïnteresseerden direct naar jullie doorsturen! :-)

10 april 2024

Bart-Jan Kouwenhoven

"We hebben een nieuwe parketvloer. Wat mooi! gelegd door René. Hij werkt keihard en heeft oog voor kwaliteit en detail. Creatieve oplossingen vindt hij bij niet standaard situaties. Wij zijn er heel blij mee."

26 februari 2024

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen