Home - Ons team

Ons team

In de showroom van de Houtfabriek vind je Paul, Folkert, Anne en Annelot. Paul is de eigenaar van de Houtfabriek; een gedreven ondernemer vol nieuwe ideeën. Als hij niet aanwezig is in de showroom, werkt hij graag in de werkplaats. Folkert heeft alle kennis in huis omtrent vloeren. Hij helpt jou dan ook graag bij het samenstellen van jouw houten vloer. Ook heeft hij altijd een oplossing voor technische vraagstukken. Anne weet alles over tafels, stoelen en stalen deuren. Zij helpt jou graag bij het samenstellen van jouw ideale inrichting. Annelot vind je voornamelijk achter haar Mac. Ze is verantwoordelijk voor de website en online marketing, maar ook helpt ze jou graag bij het samenstellen van jouw interieur. Wil jij ons team versterken? Bekijk dan onze vacatures.

Paul

Eigenaar
Paul is de eigenaar van de Houtfabriek; een gedreven ondernemer vol nieuwe ideeën. Als hij niet aanwezig is in de showroom, werkt hij graag in de werkplaats.

Folkert

Heeft alle kennis in huis!
Hij helpt jou dan ook graag bij het samenstellen van jouw houten vloer. Ook heeft hij altijd een oplossing voor technische vraagstukken.

Anne

De glimlach van kantoor
Anne weet alles over tafels, stoelen en stalen deuren. Zij helpt jou graag bij het samenstellen van jouw ideale inrichting.

Annelot

Marketing & PR
Verantwoordelijk voor de website en online marketing, maar helpt je ook graag bij het samenstellen van jouw interieur.

Een afspraak maken? Dat kan!

Je bent van harte welkom in onze showroom. Plan hieronder eenvoudig je bezoek, dan word je direct geholpen. Je kunt ook gewoon binnenlopen. Wil je liever niet op pad? Dan kunnen we jou de mogelijkheden ook telefonisch of via videobellen toelichten. Dan sturen wij je na afloop een digitale offerte.

Maak een afspraak