5x inspiratie: de mooiste Mobitec stoelen

Een huiskamer of woonkeuken is natuurlijk niet compleet zonder een prachtige tafel, met een paar heerlijke stoelen. Of je nu gaat eten met een paar vrienden, je gezin of lekker alleen: het is fijn om comfortabel te zitten aan tafel. Wat als we je vertellen dat je deze stoelen helemaal zelf kunt samenstellen? In deze blog vertellen we je er graag meer over. Ontdek of onze Mobitec stoelen passen in jouw interieur.

close up tafel met stoel

 

Stoel zelf samenstellen

Bij De Houtfabriek vind je alles voor jouw interieur onder één dak. Zo kun je bij ons niet alleen een tafel samenstellen, maar ook de bijpassende stoelen. Een Mobitec-stoel kun je helemaal zelf samenstellen. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf het type stoel, de stoffering en het onderstel. Daarnaast kun je kiezen voor een stoel met of zonder armleuningen.

eettafel met witte stoelen

Koop je bij ons een op maat gemaakte tafel? Dan kunnen we de stoelen hierop laten afstemmen. Mobitec werkt met standaard maten. Wil je toch liever een kleine kleinere stoel? Dan kunnen we de stoelpoten inkorten. Zo past jouw nieuwe stoel straks mooi bij je tafel en kun je comfortabel zitten.

mobitec stoelen met tafel

 

Stap 1: Kies het aantal Mobitec stoelen

Voordat je je nieuwe stoelen kunt bestellen, nemen we graag een aantal dingen met je door. Bedenk vooraf hoeveel stoelen je wil. Als je er nog niet uit bent, helpen we je graag. Als je 60 cm per zitplek rekent, weet je zeker dat jij straks ruim aan tafel kunt zitten. Voor hoeveel stoelen ga jij: 4, 6, 8 of misschien wel 10?

lena-mobitec-woonkamer

 

Stap 2: Bepaal het model

Onze Mobitec stoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 modellen en vormen. Zo kun je kiezen voor een smalle of grotere stoel. Houd er rekening mee dat een grotere stoel vaak zwaarder is. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een bureaustoel of een stoel met wieltjes.

Mood kruispoot mobitec

 

Stap 3: Kies de kleur

Je stoel krijgt pas karakter als er een stof op zit. Kies je eigen stoffering. Bij ons heb je een ruime keuze uit diverse stoffen. Je kunt ook kiezen voor een leren afwerking. Dat staat superstoer in een industrieel of modern interieur. Ook als je af en toe iets laat vallen, is leer natuurlijk ideaal. Het is makkelijk schoon te maken. Houd je meer van een zachte uitstraling? Kies dan voor een stoffen afwerking. Ga je voor een stoere of luxe look?

sfeerbeeld stoelen tafel mobitec

 

Stap 4: Bepaal het onderstel

Je kunt ook het onderstel van je stoel uitzoeken. Het onderstel is verkrijgbaar in hout of staal. In een landelijk interieur komt hout prachtig tot zijn recht. Een stalen onderstel geeft je woning een stoerdere touch, ideaal voor een modern of industrieel interieur. Welk type onderstel is jouw favoriet?

lichte kamer met stoelen

 

Over Mobitec

Het Vlaamse bedrijf Mobitec is gespecialiseerd in stoelen van een hoge kwaliteit. Een tijdloos design en kwaliteit staan centraal. Dat zie je terug in hun producten. De stoffen en afwerking passen bij de laatste woontrends. Wist je dat De Houtfabriek al jaren samenwerkt met dit merk? Dat is niet voor niks!

Zwarte-ovale-eettafel

 

Advies op maat

Ben je van plan om Mobitec-stoelen aan te schaffen of wil je eerst nog eens rustig kijken? Kom dan langs in onze showroom. De mogelijkheden met Mobitec zijn namelijk eindeloos. We geven je daarom graag vrijblijvend advies.

Heb je al een prachtige stoel op het oog? Ons assortiment met stoelen wisselt soms. Bel ons en wij checken of jouw favoriet in onze showroom staat. Je kunt gelijk proberen of jouw favoriete stoel ook goed zit. Zien we je snel?

Wil je meer zien van onze stoelen of ander werk? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina of volg onze Facebook– of Instagrampagina. Ook onze blog staat vol woonideeën en inspiratie.